Visita de l'alcalde i el regidor de Seguretat Ciutadana de Masquefa a la Policia local d'Olesa
04/07/2024

La Policia Local d’Olesa, referent al territori en l’aposta per la proximitat i l’ús de les noves tecnologies

L’alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana d’Olesa, Jordi Parent, acompanyat per l’inspector en cap de la Policia Local, Isaac Aymerich, i el sergent cap de l’àrea operativa, Xavi Gala, han rebut avui la visita, a la comissaria de la Policia Local, de l’alcalde i del regidor de Seguretat Ciutadana de Masquefa, Roger Vázquez i Sergi Fabregat respectivament.

Llegir més: La Policia Local d’Olesa, referent al territori en l’aposta per la proximitat i l’ús de les noves tecnologies
Policia Local d'Olesa
07/03/2024

La Policia Local d’Olesa deté tres individus que havien furtat la bossa a una dona i li havien sostret 2.000 €

La Policia Local d’Olesa va detenir ahir al migdia tres homes per un presumpte delicte de furts i estafes, després que els tres individus haguessin furtat en un supermercat del municipi la bossa d’una veïna d’Olesa, a qui van robar 2.000 € utilitzant la seva targeta bancària en un caixer.

Llegir més: La Policia Local d’Olesa deté tres individus que havien furtat la bossa a una dona i li havien sostret 2.000 €
Policia local amb la campanya de Nadal d'informació als comerciants per prevenir robatoris
29/12/2023

La Policia Local d'Olesa reprèn campanya informativa per prevenir robatoris durant les compres de Nadal

Aquesta campanya va adreçada als comerços però també a la ciutadania en general, amb l’objectiu de garantir la seguretat per tal de prevenir els delictes, principalment furts, robatoris en comerços i estrebades en la via pública. La campanya se centra en la prevenció d’aquest tipus de delictes, però també en com cal actuar un cop es produeixen.

Llegir més: La Policia Local d'Olesa reprèn campanya informativa per prevenir robatoris durant les compres de Nadal
Consells de seguretat per a prevenir robatoris durant les vacances d’estiu
08/08/2023

Consells de seguretat per a prevenir robatoris durant les vacances d’estiu

El mes d’agost és una de les èpoques de l’any on més s’incrementen els robatoris als domicilis davant l’absència dels propietaris, que aprofiten la temporada estival per marxar uns dies de vacances o fer escapades de cap de setmana. Davant aquesta situació, la Policia Local d’Olesa facilita a la ciutadania un seguit de mesures que poden ajudar a prevenir aquests delictes.

Llegir més: Consells de seguretat per a prevenir robatoris durant les vacances d’estiu
Reunió de la Junta Local de seguretat 2023
31/05/2023

La Junta Local de Seguretat aprova el Pla Local de Seguretat per establir els objectius a seguir pels següent anys

En la darrera Junta Local de Seguretat es va aprovar el nou Pla Local de Seguretat, una eina que serveix per marcar uns objectius i establir actuacions per millorar la seguretat a Olesa de Montserrat. La Junta és un òrgan de coordinació que està recollit a la Llei de Sistema de Seguretat Pública de Catalunya.

Llegir més: La Junta Local de Seguretat aprova el Pla Local de Seguretat per establir els objectius a seguir pels següent anys
Gos corrent deslligat per un espai verd
11/04/2023

La Policia Local vol conscienciar a la ciutadania de la correcta tinença d’animals de companyia

El dilluns 10 d’abril va començar una campanya per al control de les actituds incíviques dels propietaris i propietàries d’animals de companyia, especialment gossos. L’objectiu és la promoció del respecte als espais públics, com les zones comunes o espais verds, i el civisme.

Llegir més: La Policia Local vol conscienciar a la ciutadania de la correcta tinença d’animals de companyia
Subscriu-te a Policia Local