Promoció econòmica

Imatge portada
Image
Curs al Departament de Promoció Econòmica

L'objectiu de la Regidoria de Promoció Econòmica és vetllar per un desenvolupament socioeconòmic local que garanteixi la igualtat d'oportunitats dels olesans i les olesanes, en funció de les seves necessitats i potencialitats d'acord amb el mercat de treball.

Es pretén ser un referent tant per a la ciutadania en general, com per als empresaris i empresàries, comerciants i comerciantes, emprenedors i emprenedores.

Ajuts, subvencions i finançament:

En aquests enllaços podeu trobar informació necessària per conèixer els ajuts, subvencions i fonts de finançament vigents per la vostra empresa. Si necessiteu informació més concreta podeu contactar amb nosaltres a: promocio@olesademontserrat.cat o bé al telèfon 93 778 00 50 - Ext.3600

 • ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa, de la Generalitat de Catalunya
  Tota la informació dels ajuts, subvencions, finançament i serveis que     ofereixen les     diferents administracions i organismes per a les empreses i els     emprenedors ubicats a Catalunya.
 • Cercador d'Informació i Documentació Oficials (CIDO), de la Diputació de Barcelona

  Ajuts, subvencions, beques, premis i cursos d'àmbit català i estatal. Podem distingir dos grans grups de fonts d'informació oficial, d'una banda, la informació publicada als butlletins i diaris oficials i, d'altra banda, la informació publicada als webs de les entitats públiques. 

 • A Catalunya hi ha dues fonts d'informació sobre els AJUTS DE LA UNIÓ EUROPEA que recullen les convocatòries de finançament:
          -  Fons europeus a Catalunya del Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucional i Transparència

          -  Guia d'Ajuts de la Unió Europea (GAUE) de la Diputació de Barcelona

 • Guia dinámica de ayudas e incentivos para el emprendedor, de la Direcció General d’Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa (Pyme), Ministeri d’Indústria Comerç i Turisme.
  Aquesta Guia recull tots els ajuts i incentius destinats als emprenedors, atorgats i convocats per l'Administració General de l'Estat, administracions autonòmiques, administracions locals i altres organismes públics.
 • XARXA EMPRÈN, de la Generalitat de Catalunya, presenta un recull d’informació sobre les opcions de finançament a l’hora d’emprendre. A la Guia de FINANÇAMENT hi trobaràs tota la informació necessària perquè tinguis clar quins són els productes i ajuts que s'adapten més al teu projecte empresarial.

Sol·licitud de cessió d'equipaments municipals 

Aquest servei s'adreça només a entitats.

Es pot sol·licitar la cessió d'ús a Cal Rapissa:

 • Sala d'actes planta 0
 • Sala 1 planta 1 (sala reunions)

Accediu al tràmit en línia per sol·licitar la cessió d'equipaments municipals

HORARI:

Atenció presencial
Dilluns a dijous de 10h a 13:30h
Dimarts a la tarda de 16:00h a 18:00h
 
Només amb cita prèvia
Divendres matí i dijous a la tarda
 
Atenció telefònica
Dilluns a divendres de 9:00 h a 14:00 h
Dimarts i dijous de 16:00 h a 18:30 h

HORARI ESTIU (De l’1 de juliol al 15 de setembre):

Atenció presencial
Dilluns a dijous de 10h a 13:30h
 
Només amb cita prèvia
Divendres matí

Atenció telefònica
Dilluns a divendres de 9:00 h a 14:00 h