28/06/24

Engeguen els treballs de millora de la carretera de Les Carpes

La propera setmana s'inicien les actuacions de reordenació d'accessos i millora de la seguretat i visibilitat de la BV-1201.

Image
Carretera BV-1201

Imatge de la carretera BV-1201 a la sortida del nucli urbà

La propera setmana començaran les obres de millora de la carretera de Les Carpes (BV-1201), que enllaça Olesa amb Martorell. La primera actuació serà la millora de l'accessibilitat i visibilitat de la cruïlla d’aquesta via amb la carretera de Martorell (al costat de l'Escola Puigventós). Durant el temps que s’executin els treballs es tallarà el trànsit la via i s’aniran obrint els carrils a mesura que avancin les obres. Com a alternativa, els vehicles podran enllaçar amb la rotonda de la BV-1201 pel carrer de Francesc Monné. 

També es faran actuacions en aquesta via a l'alçada del Cementiri i del polígon industrial de Can Singla. Aquí hi havia una incorporació complicada amb pendent pronunciada i ara es farà més progressiva i se senyalitzarà millor l’accés d’entrada i sortida al polígon. Mentre es facin aquests treballs s’habilitarà un accés provisional al polígon.

Aquestes millores s’executen després que l’Ajuntament d’Olesa hagi demanat a la Diputació de Barcelona, que és la responsable de la via, augmentar la seguretat amb treballs en cunetes, talussos, senyalització vertical i horitzontal,  i reforç del camí de vianants perquè tingui més visibilitat a la nit. 

La previsió és que aquestes actuacions tinguin una durada de 2 setmanes. Mentre s’executin aquests treballs l’Ajuntament d’Olesa anirà fent el seguiment de totes les actuacions i els avisos corresponents a la ciutadania sobre possibles afectacions. 

Aquest projecte s’engloba dins les obres de reordenació d’accessos i millores de la carretera al tram Olesa, Abrera i Castellbisbal i ha estat adjudicat a l’empresa Construccions Deumal SA per un import de de 776.900 euros més iva. La durada de tot el tram és de 5 mesos. 

 

Documents relacionats

Document