13/03/21

Mossos d'Esquadra i Policia Local detenen un individu per la mort violenta d'un home a Olesa

Els fets han succeït a les 5 de la matinada al Passeig del Progrés, que s'ha tallat a la circulació mentre hi treballen cossos policials i comitiva judicial.

Image
Policia tancant el carrer Progrés

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Martorell, en col·laboració amb agents de la Policia Local d’Olesa, han detingut aquest matí un home per la seva presumpta relació amb la mort violenta d'un altre home d'uns 40 anys al municipi. Els fets han tingut lloc passades les 5 de la matinada al Passeig del Progrés, que ha restat tallat a la circulació mentre els cossos policials i la comitiva judicial treballaven en el lloc dels fets. En breu s'obrirà a la circulació.

Agents de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud s’han fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort.

El jutge instructor ha decretat el secret del sumari i per tant no es facilita cap més informació sobre aquest malaurat succés. Per aquesta raó l'Ajuntament d'Olesa vol fer una crida per tal que la ciutadania eviti difondre informacions no contrastades o que no provinguin de fonts oficials, així com imatges que pugun ferir la sensibilitat o que només serveixin per fomentar el morbo, donada la delicadesa del cas.