23/11/20

Nova contractació de joves titulats en pràctiques dins del programa de Garantia Juvenil

L'Ajuntament d'Olesa contractarà dos joves amb perfil administratiu i un d'electricista. Els requisits són tenir entre 16 i 29 anys, no estar estudiant ni treballant actualment i estar donat d’alta en el programa de Garantia Juvenil, a més d’acreditar tota la formació requerida per a cada perfil.

Image
Nova contractació de joves titulats en pràctiques dins del programa de Garantia Juvenil

 

p'El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat ha obert una nova convocatòria del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) per contractar tres persones joves titulades. L'objectiu és millorar la incorporació de joves d'entre 16 i 29 anys que no estudien ni treballen al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps. Concretament són ofertes laborals per a dues persones amb perfil administratiu i una altra amb perfil de tècnic en instal·lacions elèctriques.

Amb aquesta convocatòria, l'Ajuntament d'Olesa pretén facilitar l’accés dels i les joves a la seva primera ocupació, conscients que la recerca de la primera feina, un cop obtingut el títol, és una tasca complicada. I és que, moltes vegades, el mercat de treball no dóna oportunitats a aquelles persones que, malgrat disposar de titulació, no tenen experiència laboral.

Aquesta convocatòria està cofinançada per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu. El SOC subvenciona els contractes de treball en pràctiques, durant un període de 6 mesos a jornada completa. El programa s'haurà d'iniciar com a màxim el 15 de desembre i finalitzar abans del 14 de juny de 2021.

Tot i que encara no s’ha obert oficialment la convocatòria, les persones interessades ja es poden adreçar al departament de Promoció Econòmica per consultar tota la informació. "El programa comença el 15 de desembre i, degut a que la convocatòria anirà molt justa de temps, des del departament ja ens estem posant en contacte amb totes les persones a qui podria interessar la convocatòria, s’està fent difusió a través de les xarxes socials de l’Ajuntament, d’Olesa Ràdio i també s’està contactant per telèfon amb tots i totes els joves olesans i olesanes que tenim a les bases de dades de departament" explica el cap del departament, Josep Torrent.

Aquesta mesura beneficiarà a les persones joves demandants d'ocupació no ocupades que estiguin inscrites al SOC "les persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil cal que estiguin en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l’exercici professional” explica Torrent.

 

Requisits per apuntar-se a la convocatòria:

-Tenir entre 16 i 29 anys

-Ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
-Acreditar la possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d'un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l'exercici professional.
-Complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.

-No haver participat en convocatòries anteriors del Programa.

Les persones interessades s'han d'inscriure al SOC amb DNI electrònic o certificat. Per a qualsevol dubte es poden posar en contacte amb el departament de Promoció Econòmica al telèfon 93 778 00 50 (ext. 3) o mail promocioeconomica@olesademontserrat.cat de dilluns a divendres de 8.30h a 14.30h i dimarts i dijous de 16h a 19h. El departament està ubicat a l'edifici de Cal Rapissa (c/Ample, 25).