Ponents
10/11/2024

Olesa, municipi escollit per acollir la conferència “Llibertat de circulació de capitals dins la UE”

Olesa de Montserrat ha estat el municipi escollit per acollir la tercera sessió de les jornades “Oportunitats de ser ciutadans i ciutadanes de la Unió Europea”, organitzades pel Consell Català del Moviment Europeu, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Llegir més: Olesa, municipi escollit per acollir la conferència “Llibertat de circulació de capitals dins la UE”
Visita del Delegat del Govern a Barcelona
18/09/2023

L'Ajuntament d'Olesa demana al delegat del Govern a Barcelona millores en infraestructures, transport públic i més finançament

El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, ha visitat Olesa i s’ha reunit amb l’alcalde Jordi Parent i diferents membres de l'equip de govern per tractar diversos temes rellevants per al municipi, com les infraestructures, el transport públic i la millora del finançament supramunicipal.

Llegir més: L'Ajuntament d'Olesa demana al delegat del Govern a Barcelona millores en infraestructures, transport públic i més finançament
Grup de joves agafats de les mans fent una espiral
05/08/2023

Una vintena de nois i noies han gaudit de l'Estiu Jove organitzat per l'Ajuntament d'Olesa

Una vintena de nois i noies d'entre 12 i 16 anys han gaudit durant el mes de juliol d'una nova edició de l’”Estiu Jove”, un espai de lleure que cada estiu pretén complementar l’educació formal i familiar amb una oferta educativa lúdica i adreçada a les necessitats d’aquest col·lectiu.

Llegir més: Una vintena de nois i noies han gaudit de l'Estiu Jove organitzat per l'Ajuntament d'Olesa
Santi Gallardo, regidor d’Innovació i Qualitat, TIC, i Mitjans de Comunicació
03/08/2023

Santi Gallardo: “hem de fer que els tràmits que fa la ciutadania amb l'ajuntament siguin encara més senzills"

Santi Gallardo ha assumit les seves regidories amb amplis coneixements sobre la dinàmica de l’administració local i del procés administratiu. A més de tenir formació acadèmica i experiència sobre aquestes matèries, actualment és director de l'AOC (Administració Oberta de Catalunya).

Llegir més: Santi Gallardo: “hem de fer que els tràmits que fa la ciutadania amb l'ajuntament siguin encara més senzills"
Eleccions generals 23 juliol 2023-Col·legi electoral ubicat al local de l'A.V. La Central
23/07/2023

Eleccions Generals 2023: el PSC guanya les eleccions a Olesa de Montserrat per al Congrés dels Diputats

En aquestes Eleccions Generals, i pel que fa a les votacions al Congrés de Diputats, el PSC ha aconseguit 4.371 vots (36,42% del total de vots emesos), 2.596 vots més que la segona força més votada, que ha estat ERC amb 1.775  vots (14,79%) i seguit molt a prop de Sumar que ha estat la tercera força més votada amb 1.760 vots (un 14,67% del total de vots emesos). 

Llegir més: Eleccions Generals 2023: el PSC guanya les eleccions a Olesa de Montserrat per al Congrés dels Diputats
Imatge oficial de les Festes del Vi de Weingarten pel 2023
11/07/2023

Weingarten i Olesa de Montserrat compleixen 40 anys d'agermanament

Olesa de Montserrat es prepara per participar activament en les Festes del Vi a Weingarten, Alemanya, en el marc de la celebració del 40è aniversari de l'agermanament entre les dues poblacions. Aquesta cita, que es du a terme aquest cap de setmana, reunirà a prop de 80 olesans i olesanes, la majoria vinculats a entitats com l'Esbart, La Festa dels Miquelets i els Gegants, que s

Llegir més: Weingarten i Olesa de Montserrat compleixen 40 anys d'agermanament
Subscriu-te a Comunicació