24/03/21

L'Ajuntament d'Olesa ofereix cinc llocs de treball en una nova convocatòria de plans d'ocupació

L'Ajuntament d'Olesa ofereix cinc llocs de treball en una nova convocatòria de plans d'ocupació

Image
L'Ajuntament d'Olesa ofereix cinc llocs de treball en una nova convocatòria de plans d'ocupació

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat oferta 5 llocs de treball dins la convocatòria d’un pla d’ocupació subvencionat per la Diputació de Barcelona. La presentació de sol·licituds es pot fer fins el 7 d'abril, al Registre General de l'Ajuntament adjuntant la sol·licitud corresponent i la documentació relativa a cada lloc de treball. Els contractes tindran una durada de sis mesos a jornada completa i el sou és de 1.350€ bruts al mes. La previsió és que els contractes arrenquin l’1 de juny.

 

Durant aquesta convocatòria s’ofereixen 5 llocs de treball de quatre perfils diferents.  S’adreça a persones en situació d’atur i que constin com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO) a l'Oficina de Treball de la Generalitat. 

 

Els llocs de treball a cobrir són els següents:

 

Lloc de treballRequisitsNúm. llocsSou brut mensual
Oficial paleta

 

  1. Experiència professional acreditada mínima de sis mesos.
  2. Conèixer la llengua castellana o catalana, tant en l'expressió oral com en l'escrita, amb un nivell adequat

 

11.350 €
Oficial jardiner

 

  1. Experiència professional acreditada mínima de 6 mesos.
  2. Conèixer la llengua castellana o catalana, tant en l'expressió oral com en l'escrita, amb un nivell adequat

 

21.350 €
Administriu/va

 

  1. Titulació mínima: Grau Mitjà de Gestió Administrativa o FP I Administració o Batxillerat
  2. Estar en possessió del certificat de nivell de suficiència (C1) de coneixements de llengua catalana de la Secretaria de Política Lingüística, o d’algun dels certificats o titulacions equivalents
  3. Tenir 6 mesos d’experiència laboral amb el perfil d’administratiu

 

11.350 €
Administriu/va

 

  1. Titulació mínima: Grau Mitjà de Gestió Administrativa o FP I Administració o Batxillerat
  2. Tenir una edat compresa entre els 16 i els 29 anys
  3. Estar en possessió del certificat de nivell de suficiència (C1) de coneixements de llengua catalana de la Secretaria de Política Lingüística, o d’algun dels certificats o titulacions equivalents
11.350 €

 

La documentació que cal aportar és la següent:

 

  • Document d'identificació personal (NIF, NIE o passaport) i Currículum vitae actualitzat
  • Acreditació d’estar a l’atur (DONO) presentant el document de renovació de la demanda d'ocupació (DARDO).
  • Informe de Vida Laboral actualitzat (emès amb una antelació màxima d'un mes a comptar de la data de presentació de la sol·licitud)
  • Titulació acadèmica exigida a les bases específiques per accedir al perfil convocat
  • Justificants acreditatius de la formació acadèmica reglada i complementària (cursos, jornades, seminaris)
  • Justificants acreditatius de la resta de mèrits i requisits al·legats
  • Qualsevol documentació que acrediti estar en alguna de les situacions de risc d’exclusió social (volant de convivència, títol família
    monoparental, etc)
  • En el cas que les bases específiques estableixin el requisit de disposar d’experiència prèvia per accedir al/s lloc/s de treball d’un perfil determinat: contracte/s de treball on s’especifiqui el lloc ocupat, i en el seu defecte, nòmina o algun document que especifiqui el lloc de treball ocupat.

Tots els documents s'han de presentar mitjançant originals o fotocòpies compulsades.

 

Les sol·licituds es poden presentar fins al 7 d'abril. Les sol·licituds es poden registrar telemàticament a través del tràmit "Instància general", dins de l'apartat Tràmits de la Seu electrònica, o bé presencialment, demanant cita prèvia a l'OAC. Si teniu dubtes sobre la tramitació de la vostra sol·licitud en línia, disposeu del Servei OAC 360º que us atendrà per telèfon (935 954 759)  o via correu electrònic (oac360@olesademontserrat.cat). Des de Promoció Econòmica també s'ha elaborat un document amb informació d’interès per a la tramitació de la documentació a presentar. 

 

Qui necessiti ajuda també pot demanar cita prèvia per al Departament de Promoció Econòmica, que atén de dilluns a dijous, de 10.30 a 13.30h i els dimarts també de 16.00 a 18.30h.

 

Josep Torrent, tècnic del Departament de Promoció Econòmica, ha destacat que, un cop més, el Pla d’Ocupació és possible gràcies a la feina feta des e Promoció Econòmica per aconseguir la subvenció de la Diputació de Barcelona, que no només finança els contractes sinó també una setmana de formació per a cada treballador/a en temes d’orientació laboral.

 

Podeu consultar les bases generals i específiques, i descarregar el model de sol·licitud i el full informatiu, als documents adjunts.pr