04/08/21

L'Ajuntament d'Olesa contractarà a joves titulats dins del programa de Garantia Juvenil

És la 6a edició d’aquest programa – subvencionat pel Servei d’ocupació de Catalunya i el Fons social Europeu- l’objectiu del qual és facilitar una primera experiència laboral a joves amb formació, millorant així la seva ocupabilitat

Image
L'Ajuntament d'Olesa contractarà a joves titulats dins del programa de Garantia Juvenil

 

L'Ajuntament d’Olesa prepara una nova convocatòria de joves en el marc del programa de Garantia Juvenil a Catalunya, que permetrà contractar cinc joves amb formació per treballar durant sis mesos en diversos departaments de l'Ajuntament. Els perfils professionals, que se seleccionaran a partir del mes de setembre, són els següents: dos administratius/ves, un vetllador/a, un integrador/a i un informàtic/a.

 Amb aquesta convocatòria, el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Olesa pretén facilitar l’accés dels i les joves a la seva primera ocupació tenint en compte que la recerca de la primera feina, un cop obtingut el títol, és una tasca complicada. Sovint el mercat de treball no dóna oportunitats a aquelles persones que, malgrat disposar de titulació, no tenen experiència laboral.

Els contractes seran de sis mesos de durada, en la modalitat de pràctiques, i s’iniciaran a mitjans de setembre amb previ procés selectiu dels participants. Pel que fa al desenvolupament del procés, les persones interessades hauran d’omplir aquest formulari amb les seves dades i realitzar els tràmits per complir els requisits.

L’Ajuntament es posarà en contacte amb les persones interessades a principis de setembre i caldrà que les dades de contacte i d’estudis estiguin actualitzades al SOC.

 

Requisits per apuntar-se a la convocatòria:

 

-Tenir entre 18 i 29 anys.

-Ser beneficiaris/àries del Sistema nacional de Garantia juvenil.

-Estar inscrits/es al Servei d’ocupació de catalunya SOC, com a demandants d’ocupació No ocupats/des.

-Acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mitjà o superior o títols reconeguts com a equivalents, o d’un certificat de professionalitat (lligat als perfils professionals convocats).

-Haver finalitzat els estudis a partir del 2016.

 

Perfils professionals convocats:

 

-2 administratius/ves: CFGM/CFGS estudis universitaris de la branca d’Administració i gestió.

-1 vetllador/a: CFGM Atenció persones en situació de dependència.

-1 integrador/a: CFGS Integració Social / Animació sociocultural o estudis universitaris afins.

-1 informàtic/a: CFGM / CFGS família informàtica i comunicacions.

 

Per a qualsevol dubte, les persones interessades es poden posar en contacte amb el Departament de Promoció Econòmica al telèfon 93 778 00 50 (ext. 3600) o a través del correu electrònic promocio@olesademontserrat.cat. Durant l’estiu, l’atenció presencial és de dilluns a dijous de 10h a 13.30h (el divendres amb cita prèvia) i l’atenció telefònica de dilluns a divendres de 9h a 14h. El departament està ubicat a l'edifici de Cal Rapissa (c/Ample, 25).