21/11/20

La piscina coberta municipal d'Olesa torna a obrir el pròxim dilluns, com la resta d'instal·lacions esportives

Prèvia reserva, es podrà fer natació lliure i accedir a la sala de musculació amb aforament limitat. També es recupera la presencialitat en algunes de les sessions dirigides. La resta d'instal·lacions esportives municipals reobren amb restriccions

 

Amb l’inici del pla d’obertura progressiva d’activitats, reobren les instal·lacions esportives municipals i una de les grans novetats serà la reobertura de la piscina coberta municipal d’Olesa. La instal·lació estarà oberta per a la natació lliure des de les 7 h fins a les 21 h, tot i que tothom haurà de ser fora de l’aigua a les 20:40 h. Cal seguir totes les normatives de prevenció de la Covid19 i dur posada la mascareta fins al moment de realitzar l'activitat física.

 

Els usuaris podran accedir a les instal·lacions una hora al dia fent reserva prèvia, es limitarà l’aforament a una persona per carril i es podrá fer ús dels vestidors. Durant els pròxims dies es donarà accés als abonats i abonades a la plataforma de reserves (http://esports.olesademontserrat.cat:8082/CronosWeb/Login). Fins aleshores les reserves de carril es faran per telèfon trucant a la recepció de la piscina, al 937780050 (Opció 1). Sempre que hi hagi disponibilitat d'espai, avisant 30 minuts abans d'assistir-hi serà suficient. Pel que fa a les classes aquàtiques per a adults i infantils queden anul·lades fins a nou avís. Podeu consultar la normativa interna de la piscina coberta i vestidors i de les activitats dirigides i gimnàs.

 

A la sala de musculació del complex Esportiu Salvador Boada el límit d’aforament serà de 3 persones i caldrà fer reserva prèvia a través de l'aplicació. Pel que fa a les sessions dirigides, les activitats matinals i del migdia es faran de manera presencial a la pista del Pavelló Salvador Boada, amb cita prèvia i amb el límit de 6 persones per sessió. Les classes de la franja horària nocturna, també amb cita prèvia, es realitzaran a la Sala polivalent del Pavelló Salvador Boada amb un màxim de 4 persones en les de format presencial. La resta d’activitats seran on line. Podeu consultar la graella d’activitats del tram 1 del pla d’obertura progressiva al final de la notícia.

 

Temporalment, les sessions de Ioga se seguiran on line. 

 

Aforaments limitats

 

En el primer tram del pla d’obertura progressiva d’activitats, que començarà aquest dilluns 23 de novembre i s'allargarà com a mínim durant 15 dies, poden obrir amb un 50% de l'aforament les instal·lacions i equipaments esportius a l'aire lliure, amb control d'accés.

 

Els espais tancats poden obrir amb un aforament màxim del 30% amb cita prèvia i sense fer-ne ús dels vestidors (excepte en el cas de les piscines).  Totes les instal·lacions esportives han de tancar obligatòriament a les 21.00 h, pel que caldrà adaptar els entrenaments i donar compliment a aquesta restricció. Respecte de les instal·lacions esportives municipals, al final de la notícia podeu consultar els aforaments permesos en funció del tram del pla d’obertura progressiva d’activitats i del tipus d’equipament.

 

La instal·lació de petanca tindrà un aforament màxim de 2 persones per cada 2 pistes de joc. De moment es mantenen suspeses les competicions. Pel que fa a l'activitat esportiva a l'aire lliure es permet amb un màxim de 6 persones, a excepció de la pràctica esportiva federada. Tot i el confinament municipal de cap de setmana, la pràctica esportiva federada es permet entre municipis limítrofs.