12/01/21

El programa Fem Xarxa, Fem Empresa convoca l’11è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

L’objectiu és reconèixer i premiar l’esforç emprenedor i l’activitat empresarial al territori Baix Llobregat Nord i alhora difondre la cultura emprenedora entre el jovent d’aquests municipis. El termini de presentaciço de candidatures finalitza el 15 de març.

Image
El programa Fem Xarxa, Fem Empresa convoca l’11è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

 

El termini de presentació de les candidatures finalitzarà el 15 de març de 2021.

Per a la presentació de candidatures d’empreses i idea jove de negoci serà necessari registrar, degudament emplenada, la documentació que figura a l’apartat 7 de les bases, en qualsevol dels Registres Municipals dels ajuntaments participants, sigui online o presencialment amb cita prèvia.

Els Centres Locals de Serveis a les Empreses revisaran la documentació presentada per registre i si s’hi observen defectes o bé omissions, podran donar un termini de 10 dies hàbils per aportar la documentació correcta. Els tècnics assessors de cadascuna de les entitats organitzadores poden orientar i assessorar els participants en la memòria del projecte. Les persones interessades en aquest assessorament han d’adreçar-se al tècnic del seu municipi

Programa “Fem Xarxa, Fem Empresa”   

     El concurs s’emmarca en el programa “Fem Xarxa, Fem Empresa”, iniciat al 2014, que permet oferir un seguit d’accions, cursos i tallers gratuïts destinats a empreses i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat pensats per potenciar l'esperit emprenedor a la comarca, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores.

Amb el desenvolupament d'una actuació de les característiques d'aquesta proposta, de caire pràctic, proactiu i dinàmic, s'amplia i completa l'oferta de serveis a les empreses del territori. El projecte es desenvolupa des dels departaments de Promoció Econòmica dels diferents ajuntaments que conformen la zona nord del Baix Llobregat liderat per Martorell i és finançat pel Fons Social Europeu, la Diputació de Barcelona i tots els ajuntaments implicats.