03/09/24

L'Escola Municipal de Música manté obert el procés de matriculació pel nou curs

Els alumnes es poden inscriure al nou curs durant aquest mes de setembre. A més, impulsa un nou cicle de tallers de curta durada que se celebraran entre els mesos d'octubre i desembre.

Image
Cartell dels tallers de tardor de curta durada de l'Escola Municipal de Música 2024

Cartell dels cursos de curta durada per la tardor de 2024.

L'Escola Municipal de Música d'Olesa de Montserrat inicia el 12 de setembre un nou curs lectiu amb uns 300 alumnes. Tot i que les matriculacions es van iniciar el juny, encara queden algunes places en les que s'hi podran inscriure nous alumnes durant aquest mes de setembre.

La sol·licitud de matriculació es podrà fer de manera presencial a la secretaria de l'escola (de dilluns a divendres, de 17 a 21 h). I com a novetat, la matriculació d'enguany es pot realitzar a través d'internet.

Per Jordi Sucarrats, Coordinador cultural i de comunicacions de l'Escola Municipal de Música, "el procés de matriculacions ha anat molt bé i hem notat que el poder fer-ho de manera telemàtica ha ajudat a agilitzar el procés".

Audio file

Tornen els tallers de curta durada

Els tallers de curta durada estan pensats per a persones externes a l’escola que estiguin interessades a iniciar-se en la música o un instrument concret. L'objectiu d'aquests cursos és el d'obrir l’escola a ciutadans i ciutadanes d’Olesa que els agradaria endinsar-se en aquest món.

En aquestes sessions es donen eines per poder treballar i interactuar amb l'infant, amb la intenció d'esdevenir una experiència enriquidora i diferent tant per a l'infant com per als pares i mares que l'acompanyen en tot moment.

Els tallers amb nadons no són els únics que repeteixen aquest 2024, també s'organitzen els tallers d'ukelele i piano. Aquests estan destinats a alumnes a partir de 16 anys. Cada taller compta amb diverses sessions, d'entre 45 i 60 minuts, i s'iniciaran entre octubre i novembre:

  • Jo volia tocar el piano: dilluns de 20 a 21 h. Del 7 d'octubre al 2 de desembre.
  • Ukelele: dijous de 19 a 20 h. Del 10 d'octubre al 28 de novembre.
  • Nadons P0: divendres de 16.30 a 17.15 h. Del 8 al 29 de novembre.
  • Nadons P1: divendres de 17.30 a 18.15 h. Del 8 al 29 de novembre.
  • Nadons P2: divendres de 18.30 a 19.15 h. Del 8 al 29 de novembre.

Com inscriure-s'hi?

Per apuntar-se als tallers de curta durada cal fer-ho del 12 de setembre al 4 d'octubre, per internet al Catàleg de Tràmits de l’Ajuntament o presencialment a l’Oficina d’Atenció del Ciutadà.

Les places són limitades i s'aniran omplint segons l'ordre d'inscripció. Per a més informació, es pot contactar amb a través del correu electrònic escolamusica@olesademontserrat.cat, per telèfon al 93 778 00 50 (opció 6) o a les seves xarxes socials: InstagramTwitter Facebook.