Cartell Olesa de dol per violència masclista Ni una més.
21/02/2022

Olesa se suma a les mostres de condol pel presumpte feminicidi de Martorell i diu "Ni una més"

Una de les accions que l’Ajuntament d’Olesa recull al Protocol de dol intern en cas de feminicidi és facilitar als establiments comercials del municipi un cartell amb un crespó negre i el text “Olesa de Montserrat de dol per violència masclista. Ni una més”, perquè l’exposin en un lloc visible cada vegada en que es produeixi un assassinat per violència masclista a la comarca.

Llegir més: Olesa se suma a les mostres de condol pel presumpte feminicidi de Martorell i diu "Ni una més"
Façana de l'ajuntament amb el crespó negre
19/05/2021

L'Ajuntament d'Olesa condemna el nou cas de feminicidi ocorregut a Corbera

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat condemna el feminicidi que ha tingut lloc a Corbera de Llobregat, on una dona va morir ahir presumptament a mans de la parella, qui després s’hauria suïcidat, i expressa el seu sentit condol a la família de la víctima i al seu entorn. Alhora, l’Ajuntament vol condemnar els crims masclistes que també van tenir lloc ahir a Creixell i Sa Pobla.

Llegir més: L'Ajuntament d'Olesa condemna el nou cas de feminicidi ocorregut a Corbera
Assistents al Ple d'Abril a la Sala de Plens
30/04/2021

Resum del ple ordinari del mes d’abril

El Ple ordinari de l’Ajuntament d’Olesa corresponent al mes d'abril ha aprovat moltes propostes de manera unànime, com la declaració obres d’especial d´interès a l’entitat Caritas Parroquial d’Olesa per a obtenir bonificacions en unes  obres de remodelació, l’aprovació del Protocol de dol en cas de feminicidi, l’adhesió al IV Pla Comarcal de Polítiques Feministes, l’aprovació del reglament de l

Llegir més: Resum del ple ordinari del mes d’abril
Subscriu-te a Feminicidi