12/06/23

L'Ajuntament d'Olesa comdemna el feminicidi d'una veïna de Cornellà del Llobregat

Es convoca la ciutadania a una concentració de rebuig aquest dijous, 15 de juny, a les 19 h, a la plaça de Fèlix Figueras i Aragay.

Image
Cartell de dol contra la violència masclista

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat manifesta la condemna i condol per l’assassinat, ahir, d’una dona veïna de Cornellà, víctima de violència masclista i convoca la ciutadania a una concentració de rebuig aquest dijous, 15 de juny, a les 18.15 h, a la plaça de Fèlix Figueras i Aragay.

Com recull el protocol marc de dol per casos de feminicidi a la comarca del Baix Llobregat, la regidora en funcions de Gènere, Feminismes i LGTBIQ+, Ada Agut i Domènech, llegirà una declaració institucional al Ple extraordinari que tindrà lloc dimarts, a les 19 h, al saló de sessions de l’Ajuntament. També convida a comerços i entitats a mostrar el rebuig envers els feminicidis col·locant el cartell distribuït per l’Ajuntament. Si algun comerç no en disposa, pot demanar-lo a l’edifici municipal dels Safaretjos. D'altra banda, i com a mostra de condol, s'ha col·locat un crespó negre a la bandera de l'Ajuntament.

L'Ajuntament d’Olesa de Montserrat vol mostrar el seu rebuig ferm davant aquest crim i la referma pel compromís en la lluita contra la violència masclista i la seva expressió més extrema: els feminicidis. Ni una més, ni una menys.