L'Ajuntament es reuneix amb els veïns d'Oasis per recollir les seves inquietuds sobre la Residència
25/10/2023

L'Ajuntament d'Olesa demana a la Generalitat mesures contundents per solucionar els problemes de convivència al barri d'Oasis amb els usuaris de la residència de salut mental

L’Ajuntament d’Olesa demana a la Generalitat mesures decissives  per donar resposta als problemes de civisme i convivència que hi ha al barri d’Oasis amb la trentena d’usuaris de la Residència de Salut mental de la urbanització, que té regim obert.

Llegir més: L'Ajuntament d'Olesa demana a la Generalitat mesures contundents per solucionar els problemes de convivència al barri d'Oasis amb els usuaris de la residència de salut mental
Jordi Martinez junt amb els organitzadors de les Associacions participants a la festa del Dia Internacional de les persones grans.
17/10/2022

Olesa commemora el Dia Internacional de les Persones Grans amb una gran festa

L'Escorxador es va omplir diumenge a la tarda de gom a gom amb la festa de commemoració del Dia Internacional de les persones grans, organitzada pel Departament de Benestar Social de l'Ajuntament d'Olesa amb la col·laboració de l’Associació de Voluntaris d’Olesa, Creu Roja, l’Espai de la gent gran i l’Associació de Veïns de la Central. La festes va aplegar unes 400 persones.

Llegir més: Olesa commemora el Dia Internacional de les Persones Grans amb una gran festa
Subscriu-te a Benestar social