Furgoneta carregada amb capses d'aliments i material
08/03/2022

La solidaritat olesana ha permès recollir més de sis tones d'aliments i material amb la campanya Olesa amb Ucraïna

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat vol agrair el suport de tota la població olesana, entitats i comerços a la campanya “Olesa amb Ucraïna”, un suport que aquest cap de setmana ha desbordar totes les previsions. La mobilització ha estat tan massiva que s’han recollit més de sis tones d’aliments i material divers, repartides en un total de 466 capses.

Llegir més: La solidaritat olesana ha permès recollir més de sis tones d'aliments i material amb la campanya Olesa amb Ucraïna
Reunió telemàtica dels alcaldes de les població que rebutgen la línia de molt alta tensió entre Pierola - Rubí
12/11/2021

Rebuig unànime dels Ajuntaments afectats pel projecte de construcció d'una línia de molt alta tensió entre Pierola – Rubí

L’Ajuntament d'Olesa s’ha unit als d’Abrera, Castellbisbal, Esparreguera, Hostalets de Pierola, Rubí i Ullastrell per crear un front comú i mostrar el seu rebuig unànime a la futura construcció d’una línia de molt alta tensió (MAT) entre l’Anoia i el Vallès Occidental. Així ho han acordat els alcaldes de tots aquest municipis en una reunió celebrada aquest dimecres de forma telemàtica. 

Llegir més: Rebuig unànime dels Ajuntaments afectats pel projecte de construcció d'una línia de molt alta tensió entre Pierola – Rubí
Concentració de persones davant l'Ajuntament per mostrar suport a les famílies afectades
13/09/2021

Minut de silenci com a mostra de suport a les víctimes i afectats per l'incendi de Sant Bernat

Desenes de persones s’han aplegat avui davant l’Ajuntament d’Olesa per mostrar el seu suport i condol a les famílies afectades per l’incendi en un bloc de pisos del barri de Sant Bernat ocorregut dissabte a la nit. Durant la concentració s’ha fet un minut de silenci en un dilluns que l’Ajuntament d’Olesa ha decretat com a dia de dol oficial.

Llegir més: Minut de silenci com a mostra de suport a les víctimes i afectats per l'incendi de Sant Bernat
Entrada a Cal Rapissa
28/07/2021

Promoció econòmica dona suport a la ciutadania amb dificultats per contactar amb el SOC o el SEPE

La tècnica d'orientació laboral del departament de Promoció econòmica de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, Laura Santafé, ha destacat que des de l'inici de la pandèmia una de les consultes més recorrents és la tramitació telemàtica amb organismes com l'Oficina de Treball de la Generalitat (SOC) o el Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).

Llegir més: Promoció econòmica dona suport a la ciutadania amb dificultats per contactar amb el SOC o el SEPE
Cartell amb informació del SAI Olesa com el contacte i horari d'atenció
18/03/2021

L'Ajuntament d'Olesa crea un nou servei d'atenció integral al col·lectiu LGTBIQ+

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat ha posat en marxa un nou servei d’atenció integral (SAI) LGTBI+, que ofereix atenció, assessorament, acompanyament i informació confidencial a les persones del col·lectiu LGTBIQ+, famílies, entorn, entitats i/o professionals. També pretén impulsar accions de sensibilització a la població per combatre la LGTBIfòbia.

Llegir més: L'Ajuntament d'Olesa crea un nou servei d'atenció integral al col·lectiu LGTBIQ+
Subscriu-te a Suport