20/04/23

L'Ajuntament d’Olesa estrena nova pàgina web, més visual, intuitiva i totalment accessible

El nou web ofereix a la ciutadania tota la informació, tràmits i serveis municipals a través d’una eina més accessible, senzilla, intuïtiva i adaptada a tots els dispositius (mòbils, ordinador i tauletes).

Image
El nou web de l'Ajuntament d'Olesa es pot consultar des de qualsevol dispositiu mòbil

Avui dijous, 20 d'abril, ha entrat en funcionament el nou web de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, que manté el domini www.olesademontserrat.cat i ofereix un disseny més visual i modern. El nou web és totalment accessible per a persones amb dificultats de visió i totalment responsiu i adaptat a qualsevol dispositiu (web, telèfon intel·ligent o tauleta). 

Les persones usuàries poden trobar a la pàgina inicial de cadascun dels serveis municipals (dins el menú Serveis) un enllaç directe als tràmits més habituals d'aquell departament concret. A més, a la portada o home del web hi ha enllaços directes als espais més consultats habitualment. 

Amb el nou web l’Ajuntament d’Olesa vol garantir una eina eficaç per informar la ciutadania i per afavorir la interacció i la tramitació en línia amb l’administració local. 

El nou site ja està planament operatiu però els treballs de migració dels continguts de la web antiga a la nova encara no han finalitzat i s’aniran actualitzant i ampliant al llarg dels propers dies.