Zona verda d'Olesa amb la gespa seca per les restriccions de reg davant l'estat de sequera. Maig de 2023
23/05/2023

Les mesures de control aplicades per l'Ajuntament han fet estalviar dos milions de litres d'aigua de consum públic entre gener i abril

Les mesures de gestió i estalvi aplicades per l’Ajuntament d’Olesa en el primer trimestre de l’any en els diferents consums públics de l’aigua han comportat una reducció de prop d’un milió i mig de litres d’aigua respecte al que es va gastar el primer trimestre de 2022.

Llegir més: Les mesures de control aplicades per l'Ajuntament han fet estalviar dos milions de litres d'aigua de consum públic entre gener i abril
Dia Mundial de l'Aigua 2023
22/03/2023

L'Ajuntament d'Olesa commemora el Dia Mundial de l'Aigua per prendre consciència de les seva importància

Com cada 22 de març, es commemora el Dia Mundial de l’Aigua, que enguany té per lema “Accelerar el canvi mitjançant l’associació i la cooperació”. L’objectiu és accelerar el canvi per resoldre la crisi de l'aigua i el sanejament i destacar que l'aigua ens afecta a tots, i que necessitem que tothom actuï perquè cada gota, compta.

Llegir més: L'Ajuntament d'Olesa commemora el Dia Mundial de l'Aigua per prendre consciència de les seva importància
Cartell informatiu amb informació actualitzada sobre la qualitat de l'aigua de les fonts naturals d'Olesa.
17/02/2023

S'actualitza la informació sobre la qualitat de l'aigua de les fonts naturals d'Olesa

El Departament de Medi Ambient ha col·laborat amb el Catàleg de Serveis de la Diputació per elaborar una anàlisi de la qualitat de l'aigua que brolla de les fonts naturals d'Olesa. L'objectiu és revisar els paràmetres sanitaris d'aquestes fonts i actualitzar el contingut de les senyalitzacions informatives.

Llegir més: S'actualitza la informació sobre la qualitat de l'aigua de les fonts naturals d'Olesa
Visió dels 7 sortidors de la Plaça de les Fonts.
21/07/2022

La Comunitat Minera d’Olesa treballa per obrir un dels sortidors tancats a la plaça de Les Fonts

Les altes temperatures i la sequera continuada que pateix Catalunya els darrers mesos ha fet que els embassaments catalans estiguin per sota dels nivells habituals. A Olesa l’aigua depèn de l’embassament de La Baells que ha passat de treure 6m3/segons a 5m3/segon. Actualment està al 43% de la seva capacitat mentre que l’any passat per aquestes dates estava al 89%.

Llegir més: La Comunitat Minera d’Olesa treballa per obrir un dels sortidors tancats a la plaça de Les Fonts
Subscriu-te a Aigua