29/04/22

Olesa estrena dos tòtems digitals informatius per potenciar la comunicació amb la ciutadania

Les pantalles s'han instal·lat a la plaça de l'Oli i al carrer Mallorca, davant la Casa de Cultura.

Image
Tòtem digital d'informació davant la Casa de Cultura

L’Ajuntament d'Olesa de Montserrat ha instal·lat dos tòtems digitals d’informació davant la Casa de Cultura i a la plaça de l'Oli com a eina per facilitar la comunicació entre el consistori i la ciutadania. Les dues pantalles han entrat avui en funcionament. 

Cadascun dels dos tòtems té una pantalla tàctil de 65 polzades i d’alta lluminositat que oferirà contingut divers les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any

A banda de la cartelleria de tots els esdeveniments locals i de vídeos amb contingut d'interès per a la ciutadania, els olesans i les olesanes, així com les persones que visitin el municipi, en breu podran consultar l’agenda, els horaris i parades de les línies de bus que operen a Olesa, les farmàcies de guàrdia, llocs d'interès, el llistat d'entitats i comerços o el mapa local. 

Aquest nou sistema d'informació se suma als diferents canals de comunicació municipals que té l'Ajuntament, com l’emissora local d’Olesa Ràdio (90.1 F.M.), la pàgina web municipal, el butlletí imprès El Nunci de La Vila, el butlletí digital, les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram, Telegram, Linkedin i Youtube) i les cartelleres municipals que estan repartides pels diferents barris.