02/04/09

L´escola municipal de música inicia nous tallers de formació nous tallers de formació basicaA

L'Escola Municipal de Música engega a partir de demà, divendres, iniciarà nous tallers de formació bàsica en algunes disciplines i instruments musicals que es faran en 4 o 8 sessions, depenent del curs. Ara fa un parell de mesos el centre ja va oferir algun d'aquests cursos, que van tenir molt bona acollida, ja que fins i tot en alguns es va formar una petita llista d'espera. Per aquesta raó, les persones interessades en fer aquests cursos s'han de donar pressa en fer la inscripció. Els cursos organitzats són de guitarra d'acompanyament, digeridoo, audició musical per a adults, música per a nadons, gralla i llenguatge musical.

El director de l'Escola Municipal de Música, Carles Farràs, ha comentat que la primera edició d'aquests tallers va tenir molt bona acollida, fet que demostra que hi havia una demanda al municipi en aquest sentit. Per això, la majoria dels cursos repeteixen.

En aquesta segona edició dels tallers de formació bàsica, hi ha tres novetats. Una fa referència al curs de música per a nadons, que inclou quatre sessions. A diferència de l'edició anterior, que tenia dos grups, en aquesta ocasió n'hi ha tres.

En aquest curs, hi haurà tres grups, i sempre es farà els divendres, en 4 sessions:

-Nadons de 0 a 12 mesos. De les 4 a 2/4 de 5 de la tarda.

-Nadons de 13 a 24 mesos. De 2/4 de 6 a ¼ de 7 de la tarda.

-Nadons de 25 a 36 mesos. D'1/4 de 7 a les 7 de la tarda.

Hi ha dues novetats més: el curs de gralla i el de llenguatge musical. El de gralla és els divendres, de 2/4 de 9 a 2/4 de 10 de la nit, per a persones a partir de 12 anys, i consta de vuit sessions. El de Llenguatge Musical serà els dilluns, de les 9 del vespre a les 10 de la nit, per a persones a partir de 16 anys, i també consta de vuit sessions.

Recordem la resta de cursos:

-     GUITARRA d'acompanyament (acords). Serà els divendres, de 2/4 de 8 del vespre a 2/4 de 10 de la nit.

-      DIGERIDOO (Instrument musical de vent, tradicional dels aborígens australians). Serà els dilluns, de les 9 del vespre a les 10 de la nit.

-     AUDICIÓ musical per a adults. Els divendres de les 9 del vespre a les 10 de la nit.

Algun dels cursos comencen demà, divendres, 3 d'abril, però la majoria ho fan després de Setmana Santa. Per tant, cal córrer a fer la inscripció.

Recordin doncs, que és oberta la inscripció per a tots aquests cursos. Per a inscripcions i informació truqueu a la secretaria de l'Escola Municipal de Música, de les 5 de la tarda, a les 9 del vespre, al telèfon 93 778 00 50 (extensió 2119).

(Font: Olesa Ràdio – 90.1FM) - Apunta't al podcast de la ràdio: www.olesaradio.tk  

Prohibida la reproducció total o parcial d'aquesta informació sense citar la