04/08/21

L'Ajuntament d'Olesa contractarà a joves titulats dins del programa de Garantia Juvenil

És la 6a edició d’aquest programa – subvencionat pel Servei d’ocupació de Catalunya i el Fons social Europeu- l’objectiu del qual és facilitar una primera experiència laboral a joves amb formació, millorant així la seva ocupabilitat

Image
Programa de Garantia Juvenil sobre la contractació de joves en pràctiques

L'Ajuntament d’Olesa prepara una nova convocatòria de joves en el marc del programa de Garantia Juvenil a Catalunya, que permetrà contractar cinc joves amb formació per treballar durant sis mesos en diversos departaments de l'Ajuntament. Els perfils professionals, que se seleccionaran a partir del mes de setembre, són els següents: dos administratius/ves, un vetllador/a, un integrador/a i un informàtic/a.

 Amb aquesta convocatòria, el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Olesa pretén facilitar l’accés dels i les joves a la seva primera ocupació tenint en compte que la recerca de la primera feina, un cop obtingut el títol, és una tasca complicada. Sovint el mercat de treball no dóna oportunitats a aquelles persones que, malgrat disposar de titulació, no tenen experiència laboral.

Els contractes seran de sis mesos de durada, en la modalitat de pràctiques, i s’iniciaran a mitjans de setembre amb previ procés selectiu dels participants. Pel que fa al desenvolupament del procés, les persones interessades hauran d’omplir aquest formulari amb les seves dades i realitzar els tràmits per complir els requisits.

L’Ajuntament es posarà en contacte amb les persones interessades a principis de setembre i caldrà que les dades de contacte i d’estudis estiguin actualitzades al SOC.

Requisits per apuntar-se a la convocatòria:

-Tenir entre 18 i 29 anys.

-Ser beneficiaris/àries del Sistema nacional de Garantia juvenil.

-Estar inscrits/es al Servei d’ocupació de catalunya SOC, com a demandants d’ocupació No ocupats/des.

-Acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mitjà o superior o títols reconeguts com a equivalents, o d’un certificat de professionalitat (lligat als perfils professionals convocats).

-Haver finalitzat els estudis a partir del 2016.

Perfils professionals convocats:

-2 administratius/ves: CFGM/CFGS estudis universitaris de la branca d’Administració i gestió.

-1 vetllador/a: CFGM Atenció persones en situació de dependència.

-1 integrador/a: CFGS Integració Social / Animació sociocultural o estudis universitaris afins.

-1 informàtic/a: CFGM / CFGS família informàtica i comunicacions.

Per a qualsevol dubte, les persones interessades es poden posar en contacte amb el Departament de Promoció Econòmica al telèfon 93 778 00 50 (ext. 3600) o a través del correu electrònic promocio@olesademontserrat.cat. Durant l’estiu, l’atenció presencial és de dilluns a dijous de 10h a 13.30h (el divendres amb cita prèvia) i l’atenció telefònica de dilluns a divendres de 9h a 14h. El departament està ubicat a l'edifici de Cal Rapissa (c/Ample, 25).