05/05/21

L'Escola Municipal de Música fa la preinscripció fins el 21 de maig

L'Escola Municipal de Música (EMM) obre el període de preinscripcions per al curs 2021-2022 fins el dia 21. Prioritàriament, el tràmit cal fer-ho telemàticament al registre de l'Ajuntament o a la Secretaria de l'Escola, amb cita prèvia.

Image
Cartell amb una nena amb una guitarra amb frases sobre que ens fa sentir la música i informant que la preinscripció esta oberta

L'Escola Municipal de Música d'Olesa (EMM) obre el període de preinscripcions per al curs 2021-2022 fins el proper dia 21. Prioritàriament, el tràmit s'ha de fer telemàticament a través de la seu electrònica de l'Ajuntament o el correu electrònic de l'Escola: escolamusica@olesademontserrat.cat. En el cas de famílies que no disposin dels mitjans tecnològics necessaris, es podrà fer la preinscripció amb cita prèvia a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de l'Ajuntament d'Olesa. 

Per fer la preinscripció telemàtica de l'alumnat nou, es pot fer per alguna d'aquestes vies:

- la seu electrònica de l’Ajuntament:  – tràmits – tràmits freqüents – instància general. Podeu fer clic AQUÍ i adjuntar la instància de preinscripció descarregada prèviament. 

Descarregar la sol·licitud del web de l’ajuntament, emplenar i signar i enviar telemàticament. Cal tenir signatura electrònica

-mitjançant correu electrònic oficial de l’Escola de Música. escolamusica@olesademontserrat.cat 

Descarregar la sol·licitud del web de l’Ajuntament, i enviar-la emplenada i signada juntament amb el NIF/NIE, o altra documentació identificativa  escanejada o fotografiada a l’adreça oficial de correu electrònic de l’Escola de Música.

De manera excepcional, per als casos en què la família no pugui fer el tràmit telemàticament de presentació de sol·licitud, aquesta es podrà presentar presencialment amb cita prèvia a:

-Oficina d’atenció al ciutadà (OAC) de l’Ajuntament. En aquest cas, s’haurà de demanar la cita prèvia utilitzant el telèfon de l’ajuntament (93 778 00 50), o a CITA PRÈVIA de la pagina web.

-Secretaria de l’Escola Municipal de Música amb cita prèvia:

Telèfon: 93 778 0050 ext 3111

Horaris: de dilluns a divendres de 17 a 20 h

L'alumnat vigent també haurà de confirmar la continuïtat de la plaça, modificacions de l'ensenyament o les baixes de cara al proper curs de forma telemàtica a través de l'aplicació que utilitza l'Escola Municipal de Música (Gwido) o enviant un correu electrònic a escolamusica@olesademontserrat.cat. El calendari establert és el mateix per fer les preinscripcions de l'alumnat nou i, de la mateixa manera, si cal fer-ho de forma presencial caldrà demanar cita prèvia a l'OAC de l'Ajuntament. 

L'alumnat de l'escola que trïi instrument per primer cop haurà de seguir el mateix procediment que els alumnes nous.

Un cop acabada la preinscripció, l'Escola de Música publicarà les llistes d'admesos i no admesos el dia 31 de maig al tauler d'anuncis de l'escola i al web municipal.

El període de matriculació serà del 7 al 30 de juny, també telemàticament (OAC) o presencialment a la Secretaria de l'Escola.