05/05/23

Júlia González Piñol és la guanyadora del Concurs de Cartells de Festa Major d'Olesa 2023

El jurat qualificador ha escollit la proposta titulada Festa i tradició, que serà la imatge de la festa grossa olesana que se celebra del 23 al 26 de juny.

Image
Cartell guanyador del Concurs de Cartells 2023

El jurat qualificador del Concurs de Cartells de Festa Major 2023 ja ha decidit quina serà la imatge que representarà enguany la festa grossa olesana, que se celebrarà del 23 al 26 de juny. El jurat, reunit ahir a la tarda a la Casa de Cultura, va escollir la proposta presentada per Júlia González Piñol, amb el títol de Festa i tradició.

Entre les 28 obres presentades, el jurat qualificador ha escollit aquesta proposta que mostra una composició d’elements on surt la torre del rellotge, el Nucli Antic, els Gegants d'Olesa, l'Ajuntament, la plaça de l'Oli i els tradicionals fanalets, entre d'altres.

El regidor de Festes de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat i president del Jurat del Concurs, Jordi López, ha valorat positivament la bona participació en el concurs d’enguany, similar a la de l’any passat.  "Estem contents de la bona resposta de participació” i ha afegit “sempre és difícil escollir un guanyador perquè hi ha moltes obres i de qualitat, per això al jurat hi ha professionals de diferents disciplines artístiques com pintura, fotografia, o disseny gràfic ".

Audio file

La proposta guanyadora, a part d’una dotació de 800 euros, protagonitzarà el programa d’actes de la Festa Major 2023, que es repartirà per les llars a mitjans del mes de juny.

El jurat qualificador d'aquesta edició estava integrat pel regidor de Festes, Jordi López, com a president; l'alcalde, Miquel Riera; Xavier Rota, regidor de Cultura; Marta Reche, fotògrafa; Montse Muñoz, cap de Cultura i Lleure de l'Ajuntament; Elisabet Martínez Nogareda, cap del Departament de Cultura i Lleure; Antoni Pérez, cronista de la vila i historiador; Montse Farré, dissenyadora gràfica; Eva Fernández, pintora i il·lustradora; Pere Bernadó, pintor; Tomàs Muñoz, fotògraf; Anna Casado, cap del Departament de Comunicació i, exercint com a secretària, Olga Solà, tècnica del Departament de Cultura i Festes.

El veredicte del jurat s'ha fet públic aquest divendres al migdia, a l'Informatiu Migdia d'Olesa Ràdio (90.1 FM). A l'enllaç adjunt podeu veure el vídeo.