04/03/22

La Guàrdia Civil deté un home a Olesa després de localitzar la restes d'una dona a la seva finca

La detenció s’ha produït arran la investigació seguida des de fa uns mesos per la Guàrdia Civil, amb la col·laboració de la Policia Local d'Olesa, i sota la direcció d’un jutjat de Martorell, que ha decretat el secret del sumari.

Image
Gos de la Guardia Civil per rastreig

Segons ha informat la Guardia Civil, ahir van detenir un home després de trobar restes òssies a la seva finca, ubicada en una urbanització d’Olesa de Montserrat. Fonts del cos policial han explicat que la detenció s’ha produït arran la investigació seguida des de fa uns mesos sota la direcció d’un jutjat de Martorell, que ha decretat el secret del sumari.

Va ser ahir quan la Guàrdia Civil van fer entrada i registre a una finca ubicada en una urbanització d’Olesa. Fonts del cos han detallat que, ajudats per gossos detectors de restes biològiques de la Guàrdia civil i altres unitats especialitzades, els agents van descobrir les restes d’una persona, que en una primera avaluació correspondrien a una dona que hauria mort de forma violenta.

Com a conseqüència de la troballa va ser detingut l’habitant de la finca, un home. Es creu que les restes podrien correspondre a una dona desapareguda fa uns anys i que la persona detinguda hi estaria relacionada.

La Guàrdia Civil ha continuat avui, divendres, amb les tasques d’investigació a la finca. De moment, però, no ha donat més dades, ja que el cas es troba sota secret de sumari. La Policia Local d’Olesa també ha col·laborat en el cas.