12/05/09

Fernando Fernández va resultar guanyador de la primera Cronoescalada en BTT a Puigventós

Èxit de participació i organització en la primera edició de la cronoescalada en BTT a Puigventós. Finalment 141 participants que van quedar molt satisfets i amb ganes de repetir l'any vinent. El guanyador en categoria masculina va ser Fernando Fernández mentre que en la femenina, la victòria se la va endur Alícia Ortega que alhora participava en categoria veterà femení.

Diumenge a les 10 donava el tret de sortida la primera edició de la cronoescalada en BTT a Puigventós organitzada per la penya Paniso i la col·laboració de l'Escola Daina Isard a part d'altres patrocinadors. Un esplèndid matí de diumenge que acompanyava als participants a recórrer els 6 i mig d'ascensió fins a dalt de tot de Puigventós. Dels 157 inscrits, 141 van participar a la cursa i tot i la duresa de la pujada tots ells van aconseguir arribar a dalt de tot. El guanyador absolut de la prova va ser Fernándo Fernández. Va ser el primer en prendre la sortida a les 10 en punt del matí i amb un temps de 21 minuts 19 segons va emportar-se la victòria per davant de Carlos Luis i Josep Maria Montserrat.

L'èxit més gran se'l va endur l'organització. Tot va sortir sobre rodes i realment tothom va acabar molt satisfet d'aquesta primera edició. Fernándo Fernández, alhora també formava part de l'organització. Ell mateix ens explicava ahir que l'èxit aconseguit segur que fa que aquesta cronoescalada no es quedi en una sola edició.

L'entrega de trofeus va comptar amb la presència de l'Alcalde d'Olesa Jaume Monné, com de patrocinadors i membres de l'organització.

(Font: Olesa Ràdio – 90.1FM) - Apunta't al podcast de la ràdio: www.olesaradio.tk  

Prohibida la reproducció total o parcial d'aquesta informació sense citar la font