27/09/22

L'Ajuntament d'Olesa convoca la 1aTaula Jove per a recollir propostes del jovent

El departament de Joventut de l’Ajuntament d’Olesa ha organitzat per aquesta setmana la primera Taula Jove i també la primera trobada per a definir la tercera edició del Festival d’Art Jove.

Image
Cartell 1ª Taula Jove

La 1a Taula Jove tindrà lloc aquest dijous, 29 de setembre, a les 18.30 h , a l’Escorxador, adreçada a joves a partir de 12 anys i fins a 30 o 35. 

L’objectiu de la Taula Jove és que els joves tinguin un lloc de trobada on puguin fer propostes per organitzar diferents activitats per aquesta franja d’edat “és important que tinguem un lloc on trobar-nos, escoltar-nos i veure què podem organitzar per als joves com activitats musicals, tallers, esports, jocs, festes, formació o xerrades i que siguin els joves qui ho diguin”, ha explicat el responsable del departament de Joventut, Oriol Hita.

 L’edifici de l’Escorxador (al carrer Mossèn Jacint Verdaguer, número 30) vol ser un espai de trobada, amb activitats en obert totes les tardes i el Punt d’Informació del servei Infojove, amb un dinamitzador. “Totes les tardes tenim obert amb activitats com pin-pon, jocs de taula, etc. amb un dinamitzador, i també atenem consultes al servei Infojove” ha explicat Hita. L’equipament municipal està obert totes les tardes de dilluns a divendres de 17h a 20 h, i també els caps de setmana que hi ha activitats. 

Festival d’Art Jove

Divendres 30, també hi haurà una altra activitat que organitza el departament per als joves:  una trobada per recollir propostes per a la 3a edició del Festival d’Art Jove. “Aquí es volen recollir totes les idees i suggeriments dels joves artistes de qualsevol disciplina com música, audiovisual, artesania, és l'oportunitat de poder mostrar les seves creacions artístiques en disciplines com la fotografia, la il·lustració, l’escultura, la joieria o el còmic” ha detallat Oriol Hita.

El Festival d’Art Jove té l’objectiu de mostrar a la població la creació artística de joves en diferents disciplines. Tindrà lloc el 25 de novembre, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, i es faran activitats coordinades amb el departament de Gènere, Feminismes i LGTBIQ+.

Aquesta és la primera trobada que es fa per recollir propostes per al Festival d’Art Jove i es farà una propera convocatòria, però si algú no hi pot assistir també pot fer arribar els seus suggeriments al departament de Joventut via xarxes socials, a l’instagram infojoveolesam.