15/05/09

Arriben els tallers de Primavera a l´Escola Municipla d´Arts i Oficis

Potser han pensat algun cop que els agradaria fer il·lustracions d'alguna narració. O bé els agrada molt el món de la joieria i els agradaria començar a fer pràctiques de disseny d'arracades o polseres. O potser els interessa aprendre a cuinar menús ràpids, pràctics i nutritius per sorprendre la família. Doncs bé, tenen l'oportunitat d'aprendre tot això, i més, amb els nous tallers de Primavera de l'Escola Municipal d'Arts i Oficis, tallers que es perllongaran fins al mes de juny i que inclouen disciplines com les arts, la informàtica, la cuina o els idiomes. Entre les novetats hi ha un taller de repàs escolar d'anglès, un d'aquarel·la o un curs d'il·lustració.

Malgrat que alguns tallers ja han començat encara són a temps de fer la inscripció. En total, s'han ofertat set tallers, quatre dels quals són artístics. Concretament, en l'apartat d'art, s'ha organitzat un taller d'aquarel·la, un de gravat, un curs d'iniciació a la joieria i un taller d'il·lustració. Pel que fa al curs d'aquarel·la, la directora de l'Escola Municipal d'Arts i Oficis, Mercè Segura, ha comentat que feia temps que el centre en volia organitzar un, sobretot tenint en compte que en el seu moment ja es va muntar el de dibuix artístic. En aquest cas es volia introduir una nova tècnica.

El curs d'aquarel·la, a càrrec del pintor Isidre Monés, comença dilluns vinent, dia 20 d'abril, i finalitzarà el 22 de juny. S'imparteix els dilluns, de 8 del vespre a 10 de la nit, i té un preu de 110 euros.

Un altre taller que s'ha muntat és el de gravat, que fa un recorregut per les tècniques tradicionals més representatives per tal que els participants puguin comprendre els fonaments del gravat. S'imparteix els dimarts, de 2/4 de 8 del vespre a 2/4 de 10 de la nit, a càrrec de Manel Díaz, i el preu és de 130 euros.

D'altra banda, després de l'èxit del curs de bijuteria, dins els Tallers de Primavera arts i Oficis ha previst un curs d'iniciació a la joieria. La intenció, ha dit Segura, és que sigui un taller professionalitzador. S'imparteix els dimecres, de 2/4 de 5 a les 7 de la tarda, a càrrec de Montserrat Esparbé, i el preu és de 130 euros.

Dins l'apartat artístic s'ha inclòs un quart taller, el d'il·lustració, on s'aprendrà a conèixer i identificar el llenguatge visual de la il·lustració i es crearan il·lustracions pròpies a partir d'exercicis proposats pel professor.

El taller d'il·lustració, que es preveu s'iniciï dilluns vinent, l'imparteix Isidre Monés, els dilluns, de 8 del vespre a 10 de la nit. El preu de tot el curs és de 110 euros.

Una de les novetats d'aquests tallers de Primavera és un curs de repàs escolar d'anglès. Es farà per grups reduïts, i està adreçat tant a alumnes de primària, com de secundària i batxillerat. El taller s'ha de fer entre el 17 d'abril i el 12 de juny, els divendres, de 2/4 de 7 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. El preu és de 110 euros.

En l'apartat d'informàtica, un taller que s'ha organitzat gira al voltant del mòdul d'Acces, per a aquells usuaris que necessitin fer servir bases de dades. S'imparteix els dilluns i dimecres, de 2/4 de 8 a les 9 del vespre. La professora és Gemma Cantarell i el preu és de 220 euros.

Finalment, també s'ha organitzat un taller de cuina pràctica, adreçat a aquelles persones amb ganes de disposar d'un ampli ventall de menús. S'imparteix els dijous, de 7 a 9 del vespre, va a càrrec de Rosabel Aguilar i el preu és de 110 euros.

Per a qualsevol informació poden trucar al telèfon 93 778 13 41, o bé consultar la web www.artsioficis.cat  

(Font: Olesa Ràdio – 90.1FM) - Apunta't al podcast de la ràdio: www.olesaradio.tk  

Prohibida la reproducció total o parcial d'aquesta informació sense citar la font.