06/05/21

Alba Luna Segura, guanyadora del Concurs de Cartells de Festa Major d'Olesa 2021

El jurat qualificador ha escollit la proposta titulada "Tornarem a ballar"  per l’impacte visual” que provoca el cartell amb l’efecte de diferents colors, així com “la simplicitat de les línies”, segons ha destacat el regidor de Festes, Jordi López.

Image
cartell dibuixat amb persones amb la mascareta ballant amb confeti de colors

El jurat qualificador del Concurs de Cartells de Festa Major ja ha decidit quina serà la imatge que representarà enguany la festa grossa olesana, que se celebrarà del 23 al 27 de juny. El jurat, reunit el 5 de maig, a les 8 del vespre, a la Casa de Cultura, ha escollit la proposta presentada per Alba Luna Segura i sota el títol Tornarem a ballar. El regidor de Festes de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, Jordi López, ha destacat que el jurat qualificador ha escollit la proposta d'enguany pel missatge que transmet: un grup de persones diferents que ballen amb la mascareta, com a element representatiu "de la pandèmia i del moment històric que estem vivint".

López ha destacat que l'autora va presentar dues obres: el cartell que ha guanyat on apareixen les persones amb mascareta i un altre idèntic però on les mascaretes no hi apareixen. El regidor ha destacat que "tot i que només hi ha un cartell guanaydor, finalment s'ha decidit fer ús de les dues imatges. El cartell amb les persones sense mascareta simbolitzarà allò que arribarà en els propers mesos, una tornada progressiva a la normalitat".

El regidor de Festes ha valorat positivament la bona participació en el concurs d’enguany, amb dinou obres presentades, després que el 2020 no es convoqués el concurs per la situació sanitària provocada per la pandèmia de la covid-19. Segons Jordi López, “sempre és difícil escollir un guanyador, i en aquesta edició hi havia bones propostes, que el jurat va haver de valorar”. Dins el jurat qualificador hi havia persones especialistes en art i disseny gràfic.

La proposta guanyadora protagonitzarà el programa d’actes de la Festa Major, que es repartirà per les llars a mitjans del mes de juny.