Imatge piscina estiu plena i socorrista vigilant
13/08/2021

Olesa permet a les persones vulnerables accedir gratuïtament a la piscina d’estiu durant l’onada de calor

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat permet accedir gratuïtament a la piscina municipal a partir d'avui divendres, i fins diumenge, per l'onada de calor que pateix Catalunya. Es tracta d’una mesura de caràcter excepcional que aplica el consistori olesà per combatre aquest episodi de temperatures extremes, que poden afectar especialment els col·lectius vulnerables.

Llegir més: Olesa permet a les persones vulnerables accedir gratuïtament a la piscina d’estiu durant l’onada de calor
Pati de l'escola Ferra i Esteva amb infants jugant
13/07/2021

El projecte Patis oberts es reprèn a les escoles Josep Ferrà i Esteva i Mare de Déu de Montserrat

Els patis oberts són espais educatius d’ús social, que faciliten els llocs de trobada i esbarjo entre els membres de la comunitat fora de l’horari lectiu. L’Ajuntament va impulsar el projecte “Patis oberts” el 2014 posant a disposició de la ciutadania el pati de l’escola Mare de Déu de Montserrat, al bell mig de l’Eixample, un barri amb mancança d’espais públics.

Llegir més: El projecte Patis oberts es reprèn a les escoles Josep Ferrà i Esteva i Mare de Déu de Montserrat
Enlairament de fanalets a la Festa Major
28/06/2021

Valoració positiva de la Festa Major d'enguany

El regidor de Festes de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, Jordi López, ha dit que enguany l'organització de la Festa Major d'enguany "ha estat tot un repte per les dificultats organitzatives com a conseqüència de la situació de pandèmia i les mesures de les autoritats sanitàries i el Procicat" destacant que "finalment es van establir zones de ball delimitades i amb ús de mascareta però amb ne

Llegir més: Valoració positiva de la Festa Major d'enguany
Subscriu-te a Espais