Imatge piscina estiu plena i socorrista vigilant
13/08/2021

Olesa permet a les persones vulnerables accedir gratuïtament a la piscina d’estiu durant l’onada de calor

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat permet accedir gratuïtament a la piscina municipal a partir d'avui divendres, i fins diumenge, per l'onada de calor que pateix Catalunya. Es tracta d’una mesura de caràcter excepcional que aplica el consistori olesà per combatre aquest episodi de temperatures extremes, que poden afectar especialment els col·lectius vulnerables.

Llegir més: Olesa permet a les persones vulnerables accedir gratuïtament a la piscina d’estiu durant l’onada de calor
Imatge d'unes mans amb guants preparant la xeringa
02/07/2021

El risc de rebrot i la velocitat de transmissió de la covid-19 es situen a un nivell moderat a Olesa

El portal Dadescovid.cat indica que el risc de rebrot per covid-19 a Olesa està en un nivell moderat, força per sota de la mitjana de Catalunya. La taxa de risc de rebrot és de 43 i Rt de 0,85. El percentatge de PCR positives és de 3,07%, i la mitjana d’edat de les persones infectades és de 25,29 anys.

Llegir més: El risc de rebrot i la velocitat de transmissió de la covid-19 es situen a un nivell moderat a Olesa
Infermera posant-se les mesures de prevenció
18/06/2021

El risc de rebrot i la velocitat de transmissió de la covid-19 es mantenen estables a Olesa

El portal Dadescovid.cat indica que el risc de rebrot per covid-19 a Olesa es manté estable, si bé a data d’avui és un pèl superior a la mitjana e Catalunya. La taxa de risc de rebrot és de 132 i Rt de 1,75. El percentatge de PCR positives és de 3,64%, i la mitjana d’edat de les persones infectades és de 34 anys.

Llegir més: El risc de rebrot i la velocitat de transmissió de la covid-19 es mantenen estables a Olesa
Evolució de la tendència del risc de rebrot a Olesa de Montserrat a tota la població
11/06/2021

El risc de rebrot i la velocitat de transmissió de la covid-19 a Olesa continuen en un nivell moderat

El portal Dadescovid.cat indica una estabilització de la situació de la pandèmia per covid-19 a Olesa i el risc de rebrot es situa en 82 i, per tant, continua moderat i la RT de 1'40. El percentatge de PCR positives és de 2,40%. El percentatge de PCR positives és de 2,40%, i la mitjana d’edat de les persones infectades és de 38 anys. 

Llegir més: El risc de rebrot i la velocitat de transmissió de la covid-19 a Olesa continuen en un nivell moderat
Gràfica de l'evolució de la tendència del risc de rebrot a Olesa a 24 de maig
28/05/2021

El risc de rebrot i la velocitat de transmissió de la covid-19 a Olesa continuen en un nivell moderat

El portal Dadescovid.cat indica un nou descens del risc de rebrot per covid-19 a Olesa, seguint la tendència de les darreres setmanes. Amb una taxa de 57 i la Rt de 0,68 el risc continua moderat. El percentatge de PCR positives és de 2,40%. El percentatge de PCR positives és de 2,40%, i la mitjana d’edat de les persones infectades és de 42 anys. 

Llegir més: El risc de rebrot i la velocitat de transmissió de la covid-19 a Olesa continuen en un nivell moderat
L'Alcalde i Regidor d'Urbanisme Miquel Riera explica als assistents a l'Escorxador, els projecte del barri
06/05/2021

L'Ajuntament detalla al veïnat de La Rambla-Eixample els projectes urbanístics del barri

La sessió d’aquest dimecres va anar a càrrec de l’Alcalde d’Olesa i Regidor d’Urbanisme, Miquel Riera; que va explicar als assistents els projectes urbanístics de futur del barri i del municipi. L’Alcalde va començar l’acte fent una introducció sobre l’evolució urbanística del municipi en els darrers cent anys i la utilitat del planejament urbanístic.

Llegir més: L'Ajuntament detalla al veïnat de La Rambla-Eixample els projectes urbanístics del barri
Signatura Alcalde Miquel Riera, Regidora Ada Agut i Mireia Mata la Directora Gral d'Igualtat del dpt. de Treball, Afers socials i Famílies de la Generalitat
21/04/2021

Ajuntament d'Olesa i Generalitat rubriquen el conveni per al nou servei d'atenció integral al col·lectiu LGTBIQ+

L’Alcalde d’Olesa de Montserrat, Miquel Riera, i la Directora General d’Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Mireia Mata, van signar aquest dimarts el conveni de l’acord per al nou Servei d’Assessorament Integral (SAI)  LGTBIQ+ d’Olesa, que va entrar en funcionament el passat mes de març.

Llegir més: Ajuntament d'Olesa i Generalitat rubriquen el conveni per al nou servei d'atenció integral al col·lectiu LGTBIQ+
Mesures Covid a partir del 9 d'abril de 2021
09/04/2021

Torna a baixar el risc de rebrot i la velocitat de transmissió de la covid-19 a Olesa fins a situar-se en un nivell moderat

El portal dadescovid.cat indica que la taxa de risc de rebrot per covid-19 a Olesa de Montserrat ha tornat a baixar, i ha passat d’alt a moderat, amb un índex de 67 i l’anomenada Rt (velocitat de transmissió) de 0,41, quan una setmana abans l’índex era de 282 i la Rt d’1,64.

Llegir més: Torna a baixar el risc de rebrot i la velocitat de transmissió de la covid-19 a Olesa fins a situar-se en un nivell moderat
Subscriu-te a Col·lectius