30/05/24

L’alcalde d’Olesa, Jordi Parent, es reuneix amb l’associació de veïns de La Rambla-Eixample

L’alcalde d’Olesa, Jordi Parent, s’ha reunit amb el president de l’Associació de Veïns del barri de La Rambla-Eixample, Antonio Piris, per atendre i donar resposta a les inquietuds del veïnat de la zona. 

Image
Reunió de l'alcalde, Jordi Parent, amb el president de l'associació de veïns de La Rambla-Eixample

L'alcalde, Jordi Parent, a la reunió amb el president de l'associació de veïns de La Rambla-Eixample, Antonio Piris

A la reunió mantinguda entre l'alcalde, Jordi Parent, i el president de l'associació de veïns de La Rambla-Eixample, Antonio Piris, es van tractar els principals temes que preocupaven al veïnat que són seguretat i mobilitat, i per això a la trobada també hi ha assistit el cap de la Policia local, Isaac Aymeric.

El veïnat manifestava la seva preocupació amb algunes actituds incíviques que es produeixen al barri i que molestaven tant als residents com a la ciutadania que passa per La Rambla. Parent ha valorat com a molt positiva la reunió “els veïns s’han mostrat molt satisfets de les actuacions festes des del departament de Seguretat Ciutadana amb més presencia policial al carrer, que ha comportat una millora de la convivència i del civisme”. Parent ha explicat que aquesta presència dels agents “continuarà sobretot ara a la temporada d’estiu quan hi ha més concentració de gent al carrer, i a les terrasses de bars”.

Audio file

A la trobada també es va parlar de la festa major del barri (que se celebra a finals de juny-principis de juliol), de les activitats que preveuen organitzar des de l’associació de veïns i de la coordinació amb la Policia Local per tenir una celebració segura.