22/05/23

La piscina municipal d’estiu obre portes el cap de setmana del 10 i 11 de juny

A partir d’avui ja es poden fer els abonaments de temporada, que engega a partir de dissabte 17 de juny i fins el dia 3 de setembre. 

Image
Piscina municipal d'estiu d'Olesa de Montserrat

El cap de setmana de les Festes de Santa Oliva, el 10 i 11 de juny, obrirà la piscina municipal d’estiu en horari de 10 del matí a les 20h. Aquell cap de setmana obrirà portes però l’inici de la temporada serà a partir del següent dissabte 17 de juny, que ja quedarà oberta de dilluns a diumenge fins el dia 3 de setembre.

L’entorn privilegiat de l’equipament fa que sigui una bona opció d’esbarjo per a aquest estiu, ja que compta amb amplis espais de gespa i zona de jocs infantils. 

Abonaments de temporada

A partir d’avui ja es poden tramitar els abonaments per a la temporada 2023. Hi ha tres opcions d’abonament: temporada completa, mitja temporada (de juny-juliol o d’agost-setembre) i el T10.

L’entrada general puntual té un cost, per a persones adultes, de 5,40€ en dies feiners i de 8€ cap de setmana i dies festius. Ara bé, hi ha preus reduïts per a menors de 15 anys (fins als 4 anys no es paga entrada), descomptes per a joves de 16 a 21 anys; i també per persones en situació d’atur, jubilats, pensionistes o persones amb capacitats diverses de més del 33%. També tenen descomptes del 40% en les tarifes d’adults les famílies nombroses o monoparentals. 

L’abonament es pot tramitar de manera presencial amb cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) o telemàticament a través de l’apartat de tràmits/esports. 

Podeu consultar al detall tota la informació referent als preus i descomptes, horaris i serveis de la piscina municipal d’estiu.

Documents relacionats