07/09/23

Olesa celebra La Diada de l'11 de Setembre amb sardanes i havaneres

Image
Cartell dels actes de la Nit de la Diada 2023

Olesa de Montserrat es prepara per celebrar aquest cap de setmana una nova Diada Nacional de Catalunya. 

Els actes de celebració de la Diada Nacional de Catalunya i començaran diumenge 10, nit de la Diada, que organitza l’Ajuntament d’Olesa. A les 19.30 h, a l’arbreda de Cal Mané, hi haurà una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Vila d'Olesa que organitza Olesa Sardanista.

A les 22.30 h, hi haurà havaneres a càrrec del grup Neus Mar. El concert s’acompanyarà amb el tradicional rom cremat. La regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Olesa, Emma Duran, detalla les activitats.

Audio file

Està previst que, com s’ha fet els darrers anys, a la mitja part de l’actuació d’havaneres hi hagi un petit discurs institucional per part de l’alcalde d’Olesa, Jordi Parent, amb la presència de diversos regidors i regidores de l’Ajuntament.

Espectacles familiars organitzats per La Xarxa

L’endemà de la Diada, dilluns, La Xarxa ha organitzat la 35a Fira de Jocs i Espectacles d’Animació. Les activitats programades començaran a les 17 h, amb la Fira de jocs i continuaran, a les 19 h, amb música i ball per a la mainada a càrrec de Roger Canals. Les activitats son gratuïtes i es fan al Parc Municipal.