26/03/24

Les propostes per al Concurs de Cartells de Festa Major 2024 es poden presentar fins el 2 de maig

El veredicte del jurat es farà públic el dia 3 de maig, a les 13.30 h a Olesa Ràdio (90.1 FM). Totes les obres presentades han de ser originals i inèdites. 

Image
Festa de la Llum 2023

Festa de la Llum, a la Festa Major 2023

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat ha convocat una nova edició del Concurs de Cartells de Festa Major, que se celebrarà del 21 al 25 de juny. El concurs està dotat amb un premi únic de 800 € i hi poden participar totes les persones més grans de 16 anys. “El concurs ja s’ha obert i animo a la gent a que presenti les seves propostes perquè de la proposta guanyadora sortirà la imatge de la nostra Festa Major. Valorem que sigui original i representatiu de la festa” ha explicat el regidor de Festes, Ferran Cerdeira.

Els cartells presentats han de ser originals i inèdits i han d'incloure la llegenda següent:

FESTA  MAJOR  2024
Olesa de Montserrat
Del 21 al 25 de juny

Els cartells físics s'han de lliurar a la recepció de la Casa de Cultura (c/ Salvador Casas, 26), sense signar, fins al 2 de maig de 2024 a les 14.00 hores. Cal acompanyar l’obra amb la còpia de la instància registrada i un sobre tancat amb el full que s’adjunta a les bases correctament emplenat i signat.

Els treballs poden elaborar-se amb qualsevol mena de tècnica i en color. La mida ha de ser de 45 x 45 cm. Les obres s'han de presentar en bastidor o sobre suport rígid i sense signar. No s'acceptarà cap obra sense les mides ni la presentació estipulada o emmarcada amb vidre.

El jurat estarà presidit per l'alcalde i integrat per especialistes en arts plàstiques i disseny gràfic i valorarà la qualitat artística, la idoneïtat com a cartell i l'expressivitat com a anunci de la Festa Major d'Olesa.

El veredicte del jurat, que serà inapel·lable, es farà públic el dia 3 de maig de 2024, a les 13.30 hores a Olesa Ràdio (90.1 FM). També s’anunciarà a d’altres mitjans de comunicació locals, a la pàgina web i al tauler d’anuncis de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, com detalla el regidor.

El regidor de Festes també ha avançat que ja estan tancats la majoria dels actes de la Festa Major. “Tinc ganes de presentar el programa d’activitats perquè aquest any a la Festa Major d’Olesa hi haurà sorpreses. Des de la regidoria de Festes vam començar a treballar en els actes des del mes de setembre i ja tenim gairebé totes les propostes tancades, també les activitats que organitzen les regidories de Joventut i Cultura, i les que fan les entitats”.

Les persones interessades poden consultar tota la informació al web municipal. Per a més informació o resoldre dubtes també es pot enviar un correu electrònic festes@olesademontserrat.cat per resoldre qualsevol dubte.

 

Documents relacionats