28/07/22

L'Ajuntament d'Olesa organitza activitats per a infants i joves els divendres i caps de setmana d'agost i setembre

El projecte "Anem a jugar" organitza activitats gratuïtes per a infants i adolescents als patis de les escoles Mare de Déu de Montserrat i Josep Ferrà i Esteva.

Image
Cartell Anem a jugar amb dies horari i espais on farà

L'Ajuntament d'Olesa s'organitza noves activitats per a infants i joves per als propers mesos d’agost i setembre als patis de les escola Mare de Déu de Montserra i Josep Ferrà i Esteva.


El projecte està realitzat conjuntament entre els departaments de Gènere, Feminismes i LGTBIQ+ i d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat amb el suport i finançament del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya i del Ministeri d’Igualtat (Pla Corresponsables).

Aquest són espais educatius d’ús social, que faciliten els llocs de trobada i esbarjo fora de l’horari lectiu del centre i que estaran dinamitzats per dues persones a cada escola. D’aquesta manera s’habiliten nous espais per a l’ús ciutadà amb el valor afegit de la proximitat i del caràcter educatiu, així com crear nous espais de trobada per al foment de la convivència per a relacionar-se, jugar i fer esport.

Aquestes activitats son gratuïtes i obertes a la població, no cal inscripció prèvia i es pot fer ús dels patis sense necessitat de ser alumnes del centre educatiu.


Les activitats es faran divendres de 18 h a 21 h,  i dissabte i diumenge de 10 h a 13 h i de 18 h a 21 h. i estaran dinamitzades per l’empresa Queralia. 


Comencen aquest cap de setmana i les activitats seran les següents:

  • Divendres 29 de juliol: jocs de coneixença i jocs cooperatius
  • Dissabte 30 de juliol:  jocs amb pilota 
  • Diumenge 31 de juliol: fem una Gimcana!

Des de l'Ajuntament s’anirà informant setmanalment de les diferents activitats que faran els dinamitzadors en aquests espais, tot i que també s’adaptarà el joc als diferents grups d’edat que hi hagi. Entre les propostes hi ha tallers de jocs amb materials reciclats, de mandales, de circ, de teatre, jocs d'aigua, de pintar jocs a terra, futbolí humà, ioga i acrosport, entre d'altres. 

Normativa d’ús i convivència:
 

  • Espai sense fum.
  • No estan permeses les begudes alcohòliques.
  • No s'hi pot accedir amb vehicles (bicicletes, patins, etc.).
  • No es pot accedir al recinte amb animals.
  • Els infants més petits han d’anar acompanyats d’una persona adulta.
  • Cal respectar les instal·lacions educatives i fer un bon ús de l’espai.