Sessió de ciberseguretat a empreses
27/10/2023

Empreses d'Olesa participen a una sessió formativa sobre ciberseguretat

Josep de la Casa, formador de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, ha explicat que l’Agència va detectar i va fer seguiment de més de 4.424 milions de ciberatacs l’any passat, dels quals 2.175 van esdevenir un incident efectiu de seguretat. La xifra de ciberatacs detectats és 20 cops superior respecte de l’any 2021.

Llegir més: Empreses d'Olesa participen a una sessió formativa sobre ciberseguretat
06/09/2023

Subvenció TU+1

El Dept. d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya ha convocat les subvencions del programa "TU+1". L'objectiu és incentivar les persones autònomes, sense treballadors/es al seu càrrec, perquè contractin persones de manera indefinida.

L'ajut consisteix en subvencionar aquests contractes de forma que es fomenta la contractació indefinida, es crea ocupació i s'afavoreix el creixement dels negocis de persones autònomes.

Llegir més: Subvenció TU+1
Cartell informatiu I jornada networking Tecnoalimentària
23/01/2023

Olesa acull la 1a jornada de networking sobre el kit digital per a empreses alimentàries

Olesa acull la primera jornada de networking sobre el kit digital adreçada a empreses del sector de l’alimentació i empreses digitalitzadores interessades en implantar el kit digital.

El kit digital és un programa d’ajudes econòmiques per a la digitalització per autònoms, microempreses i pimes de fins a 49 treballadors que està subvencionat pels fons europeus Next Generation.

Llegir més: Olesa acull la 1a jornada de networking sobre el kit digital per a empreses alimentàries
Cartell amb informació sobre l'atenció telemàtica del Sindic de greuges de Catalunya a Olesa
05/04/2021

El Síndic de Greuges farà atenció telemàtica a Olesa de Montserrat el dijous 15 d'abril

El proper dijous 15 d'abril l'equip del Síndic de Greuges de Castalunya farà atenció telemàtica a Olesa de Montserrat. Des del Síndic atendran aquelles persones que vulguin fer consultes o presentar queixes sobre una actuació de l'Administració pública i també sobre les empreses que presten serveis d'interès general (llum, aigua, gas, etc).

Llegir més: El Síndic de Greuges farà atenció telemàtica a Olesa de Montserrat el dijous 15 d'abril
Subscriu-te a Empreses