Obres d'enderroc de l'antiga escola Sant Bernat. Maig de 2023
26/05/2023

Comença l'enderroc de part de l'antiga escola Sant Bernat per recuperar l'espai per a la ciutadania

Aquesta setmana han començat els treballs de millora de l’espai de l'antiga escola Sant Bernat, que comporta l'enderroc de tres mòduls de la part més antiga, que corresponen a l’edifici d’infantil i primària. En aquesta zona es farà un espai d’estada i la pista esdevindrà una zona de jocs.

Llegir més: Comença l'enderroc de part de l'antiga escola Sant Bernat per recuperar l'espai per a la ciutadania
Enderroc de l'antic edifici de la Policia Local
09/01/2023

L'Ajuntament farà un procés participatiu per dissenyar el futur espai públic que es crearà amb l'enderroc de l'antic edifici de la Policia Local

L'enderroc de l’antic edifici de la Policia Local, al carrer d’Anselm Clavé 189, afronta la recta final després de l'aturada per les festes de Nadal. Finalitzat l'enderroc manual fet pels operaris, els treballs enceten una nova fase i seran més àgils, ja que es fan amb una màquina de grans dimensions.

Llegir més: L'Ajuntament farà un procés participatiu per dissenyar el futur espai públic que es crearà amb l'enderroc de l'antic edifici de la Policia Local
Pati de l'antiga Escola St. Bernat
14/07/2022

L’antiga escola Sant Bernat d’Olesa es convertirà en un espai d’oci i esbarjo per a la ciutadania

El projecte de millora de l'espai de l'antiga escola Sant Bernat, al barri de Sant Bernat, consistirà en l'enderroc de tres mòduls de la part més antiga, que corresponen a l’edifici d’infantil i primària; on es farà un espai d’estada; i també de la pista, que es convertirà en un espai per a zona de jocs.

Llegir més: L’antiga escola Sant Bernat d’Olesa es convertirà en un espai d’oci i esbarjo per a la ciutadania
Subscriu-te a Enderroc