30/05/2023

Entitats olesanes

El Departament de Participació Ciutadana ha publicat la nova versió del llibret d'entitats d'Olesa de Montserrat. Hi podràs trobar totes les associacions i organitzacions que treballen desinteressadament per la nostra vila. Un bon moment per conèixer-les totes serà la Mostra d'Entitats del 3 de juny.

Llegir més: Entitats olesanes
Grup de gent reunida
16/02/2023

S'inicia el procés participatiu sobre la mobilitat al centre urbà d'Olesa

L'Ajuntament d'Olesa ha donat el tret de sortida al procés participatiu sobre com ha de ser la mobilitat al centre del municipi. La primera gran acció ha estat el taller participatiu celebrat aquest dimecres a L'Escorxador, en el qual  la ciutadania va poder fer aportacions i dir-hi la seva a partir d'una exposició inicial i analitzant diverses opcions i els positius i negatius de cada opció.

Llegir més: S'inicia el procés participatiu sobre la mobilitat al centre urbà d'Olesa
Reunió extraordinària de la Taula de Salut Municipal
03/02/2023

Reunió extraordinària de la Taula de Salut Municipal per recollir totes les demandes ciutadanes

L’Ajuntament d’Olesa ha organitzat una sessió de treball extraordinària de la Taula de Salut Municipal, on participen de membres d’entitats ciutadanes i sociosanitàries del municipi, agents de salut i representants dels grups polítics municipals, així com personal tècnic del Departament de Salut Pública de l'Ajuntament, amb l’objectiu de recollir les principals inquietuds que té la ciutadania v

Llegir més: Reunió extraordinària de la Taula de Salut Municipal per recollir totes les demandes ciutadanes
Plaça de l'ajuntament amb estands de les entitats i els gegants passejant
25/05/2022

Aquest cap de setmana arriba la 12a Mostra d'Entitats a Olesa

Un total de seixanta-quatre entitats olesanes ompliran, dissabte 28 de maig, l’entorn de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat i el Parc Municipal durant la gran trobada del món associatiu per donar a conèixer el seu treball i animar a la ciutadania que s’impliqui en la seva activitat. La cap del servei de Cultura i Lleure, Montse Muñoz, destaca que l’objectiu de la Mostra d'Entitats "és fer visib

Llegir més: Aquest cap de setmana arriba la 12a Mostra d'Entitats a Olesa
Cartell dibuixat on surten els gegants, els fanalets, representació dels Miquelets i representació dels Diables
06/05/2022

Héctor Miñana, guanyador del Concurs de Cartells de Festa Major d'Olesa 2022

El jurat qualificador del Concurs de Cartells de Festa Major ja ha decidit quina serà la imatge que representarà enguany la festa grossa olesana, que se celebrarà del 23 al 27 de juny. El jurat, reunit ahir 5 de maig a la tarda, a la Casa de Cultura, ha escollit la proposta presentada per Héctor Miñana Granero, amb el títol Per Sant Joan a Olesa la fan.

Llegir més: Héctor Miñana, guanyador del Concurs de Cartells de Festa Major d'Olesa 2022
Subscriu-te a Participació