Clau a les mans d'una persona gran
13/04/2022

El 29 d'abril finalitza el termini per demanar ajuts al pagament del lloguer per a persones grans

El 29 d’abril finalitza el termini per presentar sol·licituds per als ajuts per al pagament del lloguer per a persones grans que convoca l'Agència de l'Habitatge de Catalunya. Poden demanar la subvenció les persones que tinguin 65 anys o que compleixin aquesta edat durant el 2022 i que siguin titulars d’un contracte de lloguer.

Llegir més: El 29 d'abril finalitza el termini per demanar ajuts al pagament del lloguer per a persones grans
Acaima explicant a un grup de joves a les seves instal·lacions el funcionament de la seva organització
07/07/2021

La Xarxa d'infancia i adolescència impulsa un Pla de millora d’oportunitats educatives

La Xarxa socieoeducativa d’infància i adolescència-Pla educatiu d’entorn impulsa un seguit d’activitats durant aquest estiu dins el Pla de millora d’oportunitats educatives. Aquest Pla completa les accions que al llarg de tot el curs es realitzen dins l’eix de treball d’èxit educatiu.

Llegir més: La Xarxa d'infancia i adolescència impulsa un Pla de millora d’oportunitats educatives
Façana de Promoció Econòmica a Cal Rapissa
22/03/2021

Promoció Econòmica fa assessorament i resol dubtes sobre ajuts a treballadors i autònoms per fer front als efectes de la pandèmia

El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat té activa una base de dades amb empreses i comerços del municipi per fer-los arribar de manera periòdica informació amb noves línies de subvenció o finançament provinents de diferents administracions, adreçades sobretot a pal·liar els efectes de la pandèmia de la covid-19.

Llegir més: Promoció Econòmica fa assessorament i resol dubtes sobre ajuts a treballadors i autònoms per fer front als efectes de la pandèmia
Subscriu-te a Subvenció