Empresa

Polígon industrial Can Singla

Olesa Industrial

Olesa Industrial, destí d'inversions

 

 

 

 

 

 

 

La creació del web Olesa Industrial s'ha fet amb l’objectiu de per poder disposar d’un directori on localitzar tota la informació dels polígons d’Olesa de Montserrat, referent a les empreses instal·lades, a les fitxes descriptives d’aquests polígons i als seus espais disponibles. Alhora, ofereix informació d’interès per a totes les empreses d’Olesa, a emprenedors  o a possibles inversors, pel que fa a recursos disponibles, ajuts i subvencions, formacions, normativa urbanística vigent...

El projecte Olesa Industrial és determinant per a la transformació i millora del teixit empresarial olesà i compta amb la col·laboració de l’Associació Industrial Olesa per al desenvolupament d’accions encaminades en aquesta línia.

Logo Olesa Industrial

FORMACIÓ FEM XARXA, FEM EMPRESA:

Curs: Intel·ligència artificial al servei del teu negoci: Impulsant el màrqueting digital del futur

Dos sessions online els dies 13 i 20 de maig de 9:30h a 13:30h

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inscriu-te en el següent ENLLAÇ

 

 

Emprenedoria

El Servei de Promoció Econòmica fomenta i impulsa el desenvolupament econòmic local a través de la millora de les competències i capacitats de les persones emprenedores, donant suport a la creació d’empreses en totes les seves fases: des de la idea de negoci i la creació d’empresa fins a la seva consolidació.