Empresa

Polígon industrial Can Singla

Olesa Industrial

Olesa Industrial, destí d'inversions

La creació del web Olesa Industrial s'ha fet amb l’objectiu de per poder disposar d’un directori on localitzar tota la informació dels polígons d’Olesa de Montserrat, referent a les empreses instal·lades, a les fitxes descriptives d’aquests polígons i als seus espais disponibles. Alhora, ofereix informació d’interès per a totes les empreses d’Olesa, a emprenedors  o a possibles inversors, pel que fa a recursos disponibles, ajuts i subvencions, formacions, normativa urbanística vigent...

El projecte Olesa Industrial és determinant per a la transformació i millora del teixit empresarial olesà i compta amb la col·laboració de l’Associació Industrial Olesa per al desenvolupament d’accions encaminades en aquesta línia.

Logo Olesa Industrial

Emprenedoria

El Servei de Promoció Econòmica fomenta i impulsa el desenvolupament econòmic local a través de la millora de les competències i capacitats de les persones emprenedores, donant suport a la creació d’empreses en totes les seves fases: des de la idea de negoci i la creació d’empresa fins a la seva consolidació.