Image
Marc Serradó, regidor de BO-CUP

Sr. Marc Serradó Mestres

Bloc Olesà-CUP
Pertany al govern?:
Retribució: 2.969,76 € (de gener a juny); 19.689,85€ (de juny a desembre)

Nascut a Olesa al 1991. Té el grau de Biologia Ambiental i un màster de Ciutat i Urbanisme amb l'especialització de Ciutats i Territoris sostenibles. També s'ha format en canvi climàtic i transició energètica. A més, ha cursat el màster en Formació del Professorat de Secundària, Batxillerat i Ensenyament d’Idiomes a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB); el programa Propi, Universitat de Costa Rica (UCR), en la especialització en biologia tropical i aprofundiment en tècniques de treball de camp en l’àmbit de la recerca biològica i l’ecologia. 

Ha treballat com a professor en diferents centres educatius de la comarca i com a educador ambiental. Fins a l'actualitat treballa de tècnic de Medi Ambient, Mobilitat, Salut Pública i Protecció Civil a l'Ajuntament de Vilanova del Vallès. 

Portaveu del Grup Municipal CUP-AMUNT Olesa de Montserrat, és regidor a l’Ajuntament d'Olesa des del maig 2019. Actualment és regidor de Planejament i Urbanisme, Llicències, Habitatge i Salut pública.

En l'àmbit del voluntariat ha estat cap d’agrupament de l’AEiG Sant Bernat de Claravall d’Olesa, formador de l’Escola de Formació de la Demarcació BLLGAP, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

Documents relacionats