Image
Fernando Vicente, PSC

Sr. Fernando Dario Vicente Benetti

PSC

Regidor

Pertany al govern?: No
Retribució: 2.533,06 € (de gener a juny) 1.325 € (estimació de juny a desembre)

Fernando Vicente és llicenciat en Psicologia per la Universitat de Deusto, amb un postgrau en Direcció de Desenvolupament Econòmic Local per la Universitat Pompeu Fabra i un Màster en Gestió de Projectes i Ajuda Humanitària per la UOC.

Té experiència laboral a l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat entre 1997 i 2003, a l’àrea de Promoció Econòmica i ha portat la gestió de projectes de cooperació amb la Comissió Europea a Veneçuela, ha estat consultor en cooperació pel desenvolupament amb l’AECID i Nacions Unides – OIT a Xile, Perú, Equador, Costa Rica i Panamà i consultor per a la identificació de projectes a Colòmbia. En la seva trajectòria professional també destaca la consulta privada com a psicòleg i consultor en Formació de Formadors i formació per a l’ocupació. Ha estat director de l'Escola Municipal d'Arts i Oficis. 

A l'àrea del voluntariat, col·labora activament a Càritas Olesa al Projecte Acollida, a l’Associació Dones i Progrés on va col·laborar com a psicòleg i divulgador en temes de violència masclista i també a La Passió d’Olesa de Montserrat.

Militant del PSC des de fa 25 anys és regidor pel PSC a l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat des del 2016. Durant el mandat 2019-2023 va ser conseller comarcal del Baix Llobregat. 

Documents relacionats