24/04/09

S´obre al trànsit el carrer Alfons Sala

Avui, divendres, s'ha obert al trànsit el carrer Alfons Sala, després de quatre anys tancat a la circulació a causa de les obres d'urbanització que han mantingut potes enlaire el vial durant mesos i mesos. De fet, també és previst que avui es donin per enllestides les obres, en la visita que tindrà lloc avui a les 4 i en la que s'ha de fer la recepció dels treballs.

Sens dubte, els olesans que viuran especialment aquesta possible obertura al transit d'Alfons Sala seran els propis veïns del carrer, que han vingut com un veritable malson tot aquest temps d'obres i problemes. I és que per tothom és sabut que l'empresa que inicialment va fer els treballs, Vopi.-4, va deixar l'obra no només inacabada sinó amb multitud de deficiències que s'han hagut d'arreglar.

Les obres d'arranjament han consistit en la substituït del col·lector d'aigües residuals, de les escomeses dels habitatges, i en la remodelació de les voreres i cruïlles. Manca encara, però, la col·locació d'alguns escossells i pilones, i també de rajoles que facilitin la mobilitat de les persones amb deficiència visual.

La portaveu dels veïns del carrer, Núria Prats, va explicar fa uns dies a Olesa Ràdio els veïns estan satisfets amb els treballs realitzats per la nova empresa adjudicatària (Eurocatalana), que ha realitzat uns treballs amb una qualitat que dista molt de la que va aplicar l'anterior adjudicatària.

De tota manera, i malgrat que el subsòl del carrer ja està ben arranjat, els queda la recança, ha dit, de que no sembla un carrer nou de trinca.

(Font: Olesa Ràdio – 90.1FM) - Apunta't al podcast de la ràdio: www.olesaradio.tk  

Prohibida la reproducció total o parcial d'aquesta informació sense citar la fon