01/12/21

El Servei Local de Català obre el període de matrícula per al 2n trimestre del curs 2021-2022

Els cursos de l'Oficina de Català d'Olesa començaran el 10 de gener però durant aquest mes de desembre ja es pot formalitzar la preinscripció i demanar fer la prova de col·locació de nivell. S'oferten cursos presencials i en línia.

Image
Alumnes del Curs de Català

Els cursos del segon trimestre de l'Oficina de Català d'Olesa es fan des de gener a març i enguany s'ofereixen dos nivells presencials i tres en línia. Els cursos presencials són gratuïts i són: el nivell bàsic 1 (dimarts i dijous de 9.30h a 11.30h) per als/les alumnes que parteixen de zero; i el nivell bàsic 2 (dilluns i dimecres, en torn de matí de 9.30h a 11.30h, i també de tarda, de 18.30h a 20.30h). Aquest nivell és per a alumnes que vulguin aprendre a fer converses quotidianes en català.

L'oferta en línia contempla tres nivells: elemental (B1), per mantenir converses en situacions de la vida quotidiana; intermedi (B2), per iniciar-se en la llengua escrita; i suficiència (C1), per perfeccionar la llengua escrita. Tret del nivell bàsic 1, per a la resta de cursos s'haurà de fer una prova de col·locació nivell.

Les inscripcions són en línia a la pàgina cpnl.cat però també es pot sol·licitar matrícula assistida. 

El calendari d’inscripcions és el següent: 

-Inscripció fins al 10 de desembre.
Els/les interessans han de fer la prova de col·locació, aportar un certificat de nivell, saber quina és la documentació per sol·licitar la reducció de matrícula i tenir un codi per iniciar la matrícula.

-Formalitzar la inscripció del 16 al 21 de desembre

Matricular-se al curs de català.

Les persones interessades poden adreçar-se al Servei Local de Català, a l'edifici de Cal Rapissa (carrer Ample, 25) o trucar al telèfon 677 256 442. L'horari d’atenció és de dilluns a dijous de 12 a 14h i dimarts de 16.30h a 18.30h