30/04/09

Obertura al públic de l´oficina del Projecte d´Intervenció del Nucli Antic

'Oficina del Projecte d'Intervenció Integral (PII) del Nucli Antic, en la qual el treball intern ja s'està duent a terme des de fa unes setmanes, obre al públic aquest mes de maig.

Des de l'Oficina, l'Ajuntament gestiona totes les actuacions incloses en el Projecte. Aquesta intervenció al nucli antic té com a objectiu la revitalització d'aquest sector d'Olesa, actuant principalment en quatre grans eixos:

- La dinamització social i econòmica, amb la implantació de dos equipaments socioculturals (Cal Rapissa i Cal Puigjaner), i la potenciació de les activitats econòmiques.

- La millora en la mobilitat i accessibilitat de les persones, amb l'execució d'un nou Pla de mobilitat, la supressió de barreres i la millora i adequació de l'entorn urbanístic.

- La millora ambiental, amb la canalització de la riera de Can Carreras, actuacions a zones verdes, i millores per a l'aprofitament i eficiència en el consum de serveis.

- El foment de la rehabilitació d'edificis, mitjançant programes d'ajuts a la rehabilitació de façanes i cobertes, entre d'altres actuacions.

El Projecte d'Intervenció Integral considera la participació ciutadana com un dels motors per al desenvolupament de totes les actuacions, i posa l'Oficina del Projecte d'Intervenció Integral del Nucli Antic a disposició dels veïns i veïnes del barri, i també de tot el municipi, per informar-se sobre les diferents actuacions, rebre assessorament i suport en la tramitació d'ajuts per a la rehabilitació d'habitatges així com per a la modernització o implantació de l'activitat comercial.

Podeu trobar l'Oficina a la Casa de Cultura, carrer de Salvador Casas, número 25, telèfon 937780050.

L'horari d'atenció al públic és:

Dimarts i dijous de 10 a 13 hores

Dijous de 16 a 19 hores

Prohibida la reproducció total o parcial d'aquesta informació sense citar la font