24/04/09

EL REGIDOR DE TRANSPORTS I MOBILITAT HA ANUNCIAT L´ELABORACIÓ D´UN ESTUDI PER POTENCIAR LA LÍNIA OLESA-BARCELONA

El regidor de Transports i Mobilitat de l'Ajuntament d'Olesa, Josep Lluís Alonso, ha anunciat que l'empresa Transports Julià està fent un estudi per potenciar la línia Olesa-Barcelona, que cada dia és utilitzada per nombrosos ciutadans d'Olesa. Alonso ha assumit totalment la responsabilitat de la modificació horària de l'autocar de les 7 del matí, que des d'ahir passa un quart d'hora abans, a ¾ de 7, arran la demanda d'alguns usuaris que entren a treballar a les 8 del matí, i que, a causa del trànsit intens, es queixaven que arribaven tard a la feina. La modificació va generar un allau de queixes a Transports Julià, i per aquesta raó, Ajuntament i empresa de transport han acordat que, durant uns dies i com a prova, es mantindran els dos serveis, és a dir, el de ¾ de 7 i el de les 7 del matí. I si és viable econòmicament, es mantindran els dos serveis.

De fet, i tenint en copte que diumenge ja es va avisar als usuaris que hi hauria aquesta modificació horària, segons Josep Lluís Alonso ahir mateix ja es va mantenir el bus de les 7 del matí, malgrat que n'havia sortit un altre cap a Barcelona a ¾ de 7. El regidor de Transports ha comentat que si va fer aquesta petició a Transports Julià va ser arran la demanda de molts usuaris que han de ser a les 8 a Barcelona, i que es queixaven que, sortint a les 7 del matí, no arribaven a temps a causa de les retencions del trànsit.

A més, hi ha afegit el regidor, l'autocar de les 7 del matí sovint estava col·lapsat, i molta gent havia d'anar-hi dreta o bé, no podia pujar-hi. Per solucionar-ho es va provar de posar un reforç amb un segon autocar, però segons Alonso, molts dies aquest segon bus anava buit.

Per aquest motiu, ha destacat el regidor, es va decidir modificar l'horari i fer que, des d'ahir dilluns, el bus de les 7 sortís un quart d'hora abans. La mesura, però, ha provocat nombroses queixes de part dels usuaris, tal i com ahir van assegurar a Olesa Ràdio fonts de Transports Julià. Josep Lluís Alonso ha admès que potser la mesura s'ha aplicat amb una certa precipitació. Per aquesta raó, s'ha decidit mantenir també el bus de les 7 com a prova. Si econòmicament és viable, la mesura, que de moment és una prova pilot, es mantindrà.

El regidor de Transports i Mobilitat ha assumit totalment la responsabilitat dels canvis, tot assegurant que Transports Julià ha estat en tot moment disposada a modificar horaris per beneficiar les demandes dels usuaris. De fet, ha explicat Alonso, Julià està fent un estudi per veure la manera de potenciar les línies que van a Barcelona, entre elles, per tant, la d'Olesa-Barcelona.

Per a qualsevol consulta sobre els horaris de Transports Julià poden trucar a aquest número de telèfon: 93 402 69 37.

(Font: Olesa Ràdio – 90.1FM) - Apunta't al podcast de la ràdio: www.olesaradio.tk  

Prohibida la reproducció total o parcial d'aquesta informació sense citar la font.