23/03/09

CANVI EN ELS HORARIS DELS AUTOBUSOS DE TRANSPOSRTS JULIÀ

Des d'aquest matí, l'autocar de les 7h de Transports Julià que va cap a Barcelona ha avançat la seva sortida un quart d'hora. Les queixes, però, dels usuaris estan arribant des de divendres a la companyia de transport. Aquest avançament en la sortida de l'autocar era una petició de la regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament d'Olesa donat que, fonts municipals asseguren, altres usuaris havien reclamat la sortida des d'Olesa cap a Barcelona a ¾ de 7.

Els motius d'aquests usuaris, segons ha explicat tant el regidor de Mobilitat d'Olesa com responsables de Transports Julià, eren que sortint a les 7 no arribaven puntuals a la feina. De tota manera, i segons ha constatat l'empresa que s'encarrega d'aquest servei, altres usuaris no estan d'acord amb aquest canvi que s'aplica des d'aquest mateix matí.

Els responsables de Transports Julià han sol·licitat una reunió amb els responsables de la regidoria per intentar arribar a un acord que satisfaci el major nombre d'usuaris possibles que habitualment utilitzen l'autocar que arriba fins a Barcelona. En propers serveis informatius els explicarem quina és la decisió que es pren.

(Font: Olesa Ràdio – 90.1FM) - Apunta't al podcast de la ràdio: www.olesaradio.tk  

Prohibida la reproducció total o parcial d'aquesta informació sense citar la font