10/11/23

Els alcaldes i alcaldesses del Baix Nord es reuneixen amb Pimec per abordar les necessitats del territori

L'objectiu de la reunió ha estat tractar temes d’interès i d’actualitat com la mobilitat, els polígons industrials, la formació, el comerç i la millora de les infraestructures del territori.

Image
Trobada d'alcaldes i regidors amb Pimec

L’Ajuntament d’Olesa ha participat aquest matí a la trobada d’alcaldes i alcaldesses i regidors/es de Promoció Econòmica del Baix Llobregat Nord que s'ha organitzat a l'Ajuntament d'Esparreguera amb la delegació de Pimec del Baix Llobregat-L’Hospitalet.

A la trobada hi ha participat l’alcalde d’Olesa, Jordi Parent, i el regidor de Promoció Econòmica, Domènec Paloma i també el conseller de Desenvolupament econòmic, estratègic i agrícola del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Fernando Vicente. 

Aquesta sessió ha servit per a que els diferents alcaldes de la zona hagin exposat els problemes comuns que afecten als seus municipis com és la promoció del comerç local, la competència que té el comerç respecte a les grans platarformes de venda online, la mobilitat sostenible, la connexió amb els polígons industrials i millora de les infraestructures, o la formació i ocupació, entre d’altres, com explica l’alcalde d’Olesa Jordi Parent.

Audio file

L’alcalde d’Olesa ha valorat molt positivament aquesta primera trobada on les demandes comunes del territori s’han exposat de manera conjunta.

Audio file

L’acte ha comptat amb les intervencions del secretari general de PIMEC, Josep Ginesta; el president de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, Joan Soler; l’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas; el conseller de Desenvolupament Econòmic i Estratègic del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Fernando Vicente; la presidenta del Centre d’Estudis Comarcals del territori, Genoveva Català i el representant del Baix Llobregat Nord i membre del Comitè Executiu de PIMEC, Miquel Costa.