22 abr.
18:30
23 abr.
22:00

Sant Jordi 2023

Torna Sant Jordi a Olesa i ens porta moltes activitats per gaudir-ne de valent.

Arrancarem el dissabte amb la ballada de sardanes amb la Cobla Vila d'Olesa. A les 18.30 h a la Pl. de la Sardana. Aquell, cap a les 21.30 h, els Custus Ignis ens ofereixen la Custusigniada. Començarà amb un correfoc a la Pl. Fèlix Figueras i Aragay, i continuarà amb un concert a la Font de Can Roure.

Diumenge, Sant Jordi, tindrem un dia complet amb parades de llibres, roses, artesania i tallers de 10 a 21 h. A la Pl. Fèlix Figueras i Aragay hi podràs trobar els autors olesans de moda perquè et signin el seu llibre. Durant el matí també es podrà gaudir de jocs infantils i un vermut cultural amenitzat amb música en directe.

A les 17 h, a l'escenari del Parc Municipal, es farà el lliurament del 31è Premi de Sant Jordi Infantil i Juvenil. Després de l'acte els més menuts podran ballar i cantar amb un espectacle musical a càrrec d'Ambauka. També podrem assistir al Punt Lila instal·lat a la Pl. Fèlix Figueras i Aragay i a la Lectura de textos que organitza CECSCAT a l'Auditori de la Casa de Cultura.

Finalment, darrere Cal Mané, els restauradors olesans ens convidaran a participar dels ja tradicionals tastets musicals. Enguany, la barra de begudes serà independent per agilitzar i garantir una millor qualitat del servei.

Organitza: Ajuntament d'Olesa de Montserrat

Lloc: Carrers i places al voltant de l'Ajuntament

Image
Cartell amb les activitats de Sant Jordi 2023.

L'Agenda