Equipaments
Equipaments culturals

Centre Cultural Cal Puigjaner

Centre cultural Cal Puigjaner

Cal Puigjaner és una antiga casa pairal documentada des de l’any 1548, tot i que el conjunt arquitectònic va ser totalment reformat al segle XIX. A la façana principal destaca el portal adovellat de l’edifici original i una capelleta amb la imatge de Sant Pere. 

El Centre Cultural Cal Puigjaner és un equipament cultural rehabilitat l’any 2021 que acull dins les seves instal·lacions diferents espais. 

Què hi podeu visitar?

Exposició Terra i ànima al Centre Cultural Cal Puigjaner

L'Espai Montserrat, a través de les exposicions "Terra i Ànima" i "Parc Rural del Montserrat", s'endinsa en el coneixement del patrimoni natural, arqueològic i etnològic local, així com en la història de les persones que van poblar, els darrers segles, la muntanya de Montserrat i el seu entorn. 

Espai Celler al Centre Cultural Cal Puigjaner

L’Espai Celler és una sala polivalent que ofereix la possibilitat d’acollir un ampli ventall d’activitats. També està pensat com a sala d’exposicions.

Pati del Centre Cultural Cal Puigjaner

A la part posterior del complex trobem el pou i un gran pati obert a la ciutadania com a zona d’estada. En el futur, l’equipament inclourà nous espais un cop estiguin rehabilitats. 

Adreça:

Carrer Creu Real, 18
08640 Olesa de Montserrat
Espanya

Adreça electrònica: cultura@olesademontserrat.cat
Horari:

Dimecres, dijous i divendres, de 10 a 13 h i de 17 h a 20 h.

Dissabtes i diumenges, d'11 a 13 h i de 17 a 20 h.