16/03/23

L'Ajuntament organitza la Festa familiar Primavera Xics, una jornada per gaudir del parc dels Estricadors

El proper diumenge, 19 de març, el Departament de Festes de l'Ajuntament d'Olesa ha organitzat una activitat molt especial per als infants i les seves famílies: la Primavera Xics.

Image
Cartell informatiu de l'activitat Primavera Xics Festa Familiar a Cal Candi

La Primavera Xics serà una jornada plena de diversió i entreteniment al Parc dels Estricadors, un espai nou situat a la zona de Cal Candi, entre els carrers Vall d'Aran i Empordà.

La festa començarà a les 10.30 del matí amb una xocolatada gratuïta per a tots els assistents i després, hi haurà diferents activitats infantils. El regidor de Festes de l'Ajuntmaent d'Olesa, Jordi López, ha explicat que “hi haurà inflables per a la canalla menor de sis anys, jocs amb temàtica de circ, i tallers per a totes les edats. A més, hi haurà un trenet que farà un recorregut pel parc i pels nous carrers de Cal Candi, perquè la gent pugui conèixer millor aquesta zona”.  A les 12 h, la festa segueix amb un espectacle sorpresa "Xaxipiruli", que farà les delícies de grans i petits amb les seves cançons i danses.

La Primavera Xics pretèn fer passar un dia divertit en família i gaudir del Parc dels Estricadors, un espai acollidor que ofereix moltes possibilitats per al lleure i el descans.

Els carrers de Cal Candi homenatgen dones olesanes 

El passat dia 11 de març, els veïns i veïnes van poder conèixer millor les històries de les dones que posen nom a aquests carrers. Es tracta d'una iniciativa impulsada pel Departament de Cultura de l'Ajuntament d'Olesa, que va organitzar una caminada amb la presència de familiars per apropar la memòria col·lectiva del municipi als seus habitants. El noms d'aquestes dones van ser escollits per la ciutadania en un procés participtiu a través de la plataforma Particia Olesa de Montserrat.